søndag den 1. september 2013

Hvad en afslappet dag kan føre med sig

Det har regnet, sneet, blæst, været koldt og så har det altså regnet igen og igen og igen.

Jeg gad ikke engang gå ud i går.. ikke engang bare for at gå ned med skraldespanden, så jeg blev inde, hjemme og i varmen og tørvejret.

I dag tog jeg mig selv i nakken og kørte en tur med Jan ud i byen. Bare for at komme lidt hjemmefra.

Uuffff.. jeg vil altså gerne have mere sol, sommer, mere varme og især lidt mere tid til at suge solstrålerne til mig.

Jeg trænger til hytteliv og stilhed og jeg trænger til uforpligtende dage, hvor tiden går en smule i stå og hvor vejrtrækningen når ned i maven..

 

Heldigvis kan weekenderne gøre det ud for miniferier i dagligdagens travlhed og vi når at sove til vi vågner og jeg får strikket, læst og dovnet.

dr1

 

dr2

dråber

etstrå

marehalm

niviarsiaq

påtværs

I dag blev dovneriet til nogle enkelte billeder af regndråberne, som lagde sig på græsstråene og lidt af efterårets smukke farver,

efterår

som jeg holder allermest af

11 kommentarer:

 1. Hvor er du bare selvfed

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nu ellers ikke den følelse jeg sad med, da jeg skrev indlægget. Jeg opfatter ordet "selvfed" negativt, men du har jo lov til at mene, hvad du vil og hvis du ikke bryder dig om min blog eller hvad jeg lægger ud, står det dig frit for at finde en anden side på det store internet, som du finder behag i.

   Slet
 2. Bliv bare ved med at være "selvfed" - det ville jeg ellers være, hvis jeg er så kreativ og dygtig som dig :-)
  KH mor

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare plat. Vedkommende tør ikke engang at være andet end anonym. Bare fortsæt dit gode arbejde med bloggen, der er rigtig rigtig mange der følger med på den :D

  SvarSlet
 4. Der må jo være mening med din blog siden du lægger den ud til hele verden - så må du kunne tåle nogle bemærkninger uden din mor eller søstre "iler" for at komme med hold kæft bolscher - læs småchikanerier- til dem, der formaster sig til at have en mening?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære anonym.
   Nu har jeg ikke bedt hverken min mor eller min søster eller nogen som helst anden om at komme med "hold-kæft-bolscher" til dig eller andre, som formaster sig til at have en mening om mig, min blog eller noget som helst andet.
   Som tidligere sagt, hvis du ikke bryder dig om min blog, står det dig frit for at finde en anden blog, hjemmeside eller andet på internettet, som falder bedre i din smag. Det er ganske frivilligt at læse med herinde.
   Hav en god dag

   Slet
  2. Ha ha, det er een der har fulgt meget med på din blog, siden vedkommende ved, at jeg er din søster. Vedkommende har sikkert også fundet den spændende, ligesom os andre :D
   Men sikke et lille menneske det sidder og læser andres blog, for så bare at nedgøre det. Stakkel

   Slet
 5. Stakkels anonyme kommentator! Du bedes venligst IKKE at involvere mig - jeg læser altid min datters blog - og jeg er voksen -eller gammel nok til at ytre mig - når det passer mig !!
  Hilsen Dortheivalos mor

  SvarSlet
 6. Kære anonym jeg forstår ik' du skriver at dortheivalo er selvfed, altså vis ikke du kan lide hendes blog hvorfor så kig med og kommenter når det bare er noget lort du skriver

  SvarSlet
 7. Desværre er det blevet en skik at svine andre til, både i medierne og på de sociale medier. Det er lidt lige som med TV eller radio - hvis ikke man kan li det, man ser og hører, så skift dog kanal! Og hvis man absolut vil kritisere eller begrunde sit fravalg, så gør det sobert og ordentligt - i stedet for surt og indeklemt.
  Og nej - jeg er ikke anonym!
  Dorte Hansen

  SvarSlet
 8. Ja, ja det er godt nok at gøre grin - bare man ikke begynder at give de formastelige lussinger !! forstå det dem der kan :-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.