lørdag den 14. september 2013

at leve op til sit ry

Det sner udenfor.. så regner det da i det mindste ikke, men jeg synes godt nok at det er tidligt.

Faktisk har jeg gået og været så træt,-især over at det var mørkt og indevejr i så lang tid at jeg ikke har orket noget som helst fornuftigt.

 

Det er fredag d. 13 og den har for mit vedkommende levet så fuldstændigt op til sit ry og rygte om at bringe uheld.

Heldigvis har de været små, altså uheldene; en gryde, som brændte af (kondenseret mælk), at jeg har  tabt alt hvad jeg har fået i hænderne og hvad deraf følger og jeg kan i den sammenhæng fortælle at det ikke er spor sjovt at samle en stor æske med vatpinde op lige inden man skal ud af døren, hvor man forøvrigt er sent på den… og efter en lang dag i det spor, kunne vi høre, da vi steg ud af bilen her til aften, hvordan luften sivede ud af højre baghjul uden at vi kunne stille noget op.

NÅ!

Fredag.

Vi kapitulerer, overgiver os og kaster håndklædet i ringen.

Dagen blev din, fredag, men i morgen tager vi lørdagen til os og gør den til vores!

Lige om meget lidt, afslutter jeg altså bare dagen, går i seng og sover og tager hul på lørdag d.14, når jeg slår øjnene op og vi tager op i hytten og nyder stilheden. I morgen!

 

Hav en god weekend.

2 kommentarer:

  1. Det kan da kun blive bedre. Håber, at lørdag bliver fantastisk.

    SvarSlet
  2. Håber at du får en dag i fred og ro i hytten, tror at efteråret er sat ind, jeg er også træt, når faktisk intet til hverdag. Lige nu skinner solen og vasketøjet kalder. Ha en dejlig weekend hilsen Laila

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.