søndag den 1. januar 2012

Årets første tanke

Jeg kom til at tænke på, at jeg aldrig nogensinde har holdt et brag af en nytårsfest.. hverken da jeg var helt ung eller senere.

Jeg har aldrig nogensinde været meget fuld en nytårs-aften.. allerallerhøjest en anelse bedugget.

Jeg fik barn som 21 årig og det betyder, at jeg har skullet være i stand til at tage vare på især mit barn, men også mig selv og skullet være frisk næste dag.

 

Nytåret er jeg altid gået ind i, med al for meget fornuft og for stramme tøjler.

 

Måske jeg skulle til at tænke på at prøve at holde nytår på en helt, helt anden måde inden jeg bliver for gammel?

Om ikke andet så for at kunne sige, at jeg har prøvet?

Den er altid blevet holdt i familiens skød pånær een gang, hvor jeg holdt den stille og roligt med amning og i tosomhed.

Jeg surfer lidt rundt på nettet og læser om alle de forskellige måder, folk tager afsked med det gamle år og byder velkommen til det nye.

 

Uanset, hvilken fest-form jeg har valgt, har byen dog altid lignet et årtusinde-skifts-fejring til nytår.. hvert år,

Der bliver bestemt ikke sparet på krudtet.

2

3

4

5

6

7

8

7 kommentarer:

 1. Jeg har festet, vildt, galla og bare stille udgave - det den jeg holder mest af.
  Men aldrig holdt nytår i udlandet, måske det skal prøves.

  Rigtig godt nytår :0)

  SvarSlet
 2. I har som os haft rigtig meget fyrværkeri. Det ligner en krigsskueplads i dag.

  Ønsker dig og dine alt godt i det nye år.
  Det har været og er en meget, meget stor fornøjelse, at følge din blog. Du har - måske uden at vide det - været min inspirationskilde udi bloglivet.
  Glæder mig til at følge med også i 2012.

  SvarSlet
 3. Du og din familie ønskes et godt nytår af en trofast læser fra Falster. Tak for dine dejlige billeder og alle dine betragtninger. Årets gang i ord og billeder fra Sisimiut. Sidste år manglede I sne og vi havde rigeligt. I år kunne vi godt bruge et lille drys og lidt kuldegrader. jeg fejrede en stille nytårsaften med mine 2 søstre og deres mænd, og vi nød alle de andres flotte nytårsraketter.
  Godt nytår fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Waurv for nogle billeder! Jeg tror jeg skal til Groenland og holde nytaar, med saadan nogle festfyrvaerkerier! :)

  Godt nytaar til dig og dine.

  SvarSlet
 5. Wauw for nogle flotte nytårs billeder. Det fejrer i da behørigt. Der hvor jeg holdt nytår var der i år næsten fyrværkeri at se på imodsætning til hvad der plejer at være. Kraven fra din søster er virkelig flot og knapperne er meget smukke til. Heldige dig..
  Rigtig godt nytår.

  SvarSlet
 6. Tusind tak for alle de flotte billeder du tager, det kan slet ikke blive for mange.Nytårsaften var også smuk her men ikke særlig vinteragtig.
  Jeg glæder mig meget til at følge med på din blog i det nye år.
  Du og din familie ønskes et rigtig godt nytår.
  Britt

  SvarSlet
 7. Lise: Jeg har holdt nytår i Danmark, hvilket jo er udlandet for mig ;-), men jeg har aldrig festet igennem nytårs-aften. Det har jeg til gode.Godt nytår til dig

  Fru Olsen: Det ligner en hel-voksen krig udi fyrværkeri nytårs-aften og finanskrisen er glemt og gemt væk i en sikret krudtkasse her i Sisimiut.
  Tak for dine smigrende ord, Fru Olsen, for du er da om nogen så inspirerende. Jeg ønsker dig og alle dine et godt år 2012

  Tak Lisbeth. Det er dejligt, at kunne glæde nogen med lidt dagbogs/dagblogs-skriveri, selvom det jo bare er hverdagsbeskrivelser. Jeg ønsker også dig og hele Falster et godt år 2012

  Tina: Vi kunne måske bytte engang :-) Godt nytår

  Pia: jeg er et heldigt menneske og jeg har været så heldig med mine søstre (og børn og mand og forældre osv). Jeg tror, at hun har læst din kommentar til kraven ellers fortæller jeg hende, at du har rost den. Godt nytår

  Kære Britt: Tak for dine mange kommentarer igennem året. Du er med til at holde gejsten oppe hos mig ved at give respons. Du ønskes også et godt nytår

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.