onsdag den 30. januar 2008

Morgen

Nogen gange glemmer vi mennesker, hvor priviligeret vi i grunden er: At vi kan glædes over en udsigt, en solopgang..Kan dyr mon det? I morges kunne Sara og jeg, ud af soveværelsesvinduet se denne solopgang. Billederne er taget ud gennem vores beskidte vindue, så kvaliteten er ikke alt for god, men det er farverne. Billedet nedefor er taget med kraftig telelinse, for at vise, at det stadig fyger med sne på toppen af "Nasaasaaq/Kællingehætten",stadig gennem det beskidte soveværelsesvindue. Det er koldt derude; fryser 15, og med vinden føles det som - 22. Jan har planer om en slædetur med en censor fra Viborg. Det er nok ikke hverdagskost for en viborgenser: kulde og slædekørsel i megahøj sne. Det er altid sjovt at høre reaktionerne, når vi har haft folk med ude at sejle, køre slæde eller lign. Nogen bliver begejstrede for det, andre bliver begejstrede for deres liv derhjemme..

2 kommentarer:

 1. Så bliver det ikke smukkere SUK.
  Hvis ikke I allerede har Jeres eget "booking firma" med forskellige grønlandske events,
  så ville det da være oplagt at starte det.
  så kan du sælge pakkeløsninger med alt fra sejlture/hundeslædekørsel/sne eller skiture kombineret med lidt varm te/kaffe (med hjemmebag)rundet af med at vise lidt grønlandsk uld og andre specialiteter.
  og salg af egne produkter.
  det hele afsluttet med et billigt ophold på det nye vandrehjem.
  Værsgod en idé.
  Glæder mig allerede.........

  SvarSlet
 2. Jeg bliver stresset alene ved tanken om at skulle leve op til alt det..at skulle underholde andre, når jeg har så travlt med at underholde mig selv (fnis, fnis)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.