onsdag den 2. januar 2008

Hjemme igen!

Det var dejligt at komme hjem efter en meget lang dag. Vi fløj jo tilbage i tiden(4 timer), så det passede lige med, at vi kunne få os en middagslur inden vi pakkede ud, Jan fik set til hundene,vi tog ud og handle og fik snuset til hjemmet. Turen gik fuldstændig planmæssigt , bortset fra at jeg mistede min helt nye bog. Jeg havde glædet mig til at læse den (jeg har læst alle hendes bøger! De er uforpligtende og ligetil) og jeg nåede såmænd ellers 1/3 del ind i bogen, da jeg lagde den fra mig på flyets gulv da vi skulle lande...og glemte alt om den! ØV!! Hvor der handles, der spildes..Jan glemte i morges/nat sin jakke hos farmor og farfar, så han måtte åbne kufferten i Ålborg, for at finde en anden jakke..(billedet, er taget lige taget 10 min inden vi lander i Sisimiut)Han kommer ikke til at mangle den, da den slet ikke er varm nok til de frostgrader vi ankom til. Der var MINUS 39 i Kangerlussuaq (35, da vi landede, og 39 en time senere,da vi skulle videre) og da flydøren blev slået op, følte jeg mig som de der rejer, der bliver overhældt med vand og lyn-enkelt-frosset..vores ånde frøs øjeblikkkeligt til krystaller og lungerne trak sig forskrækket sammen i et kort øjeblik over det iskolde sus, der røg ned i dem, da vi trådte ud på flyets trappe..men der var (kun) 25 frostgrader i Sisimiut, men det kunne afgjort mærkes gennem de tynde bukser, jeg havde iført mig (passende til den danske regnfulde vinter, hvor det dog sneede næsten hele vejen fra Farsø til Ålborg). Dunjakkerne og overtræksbukserne er fundet frem! Indflyvningen til Kangerlussuaq var iøvrigt så utroligt smuk, og jeg forsøgte at fotografere farverne, men gennem et flyvindue osv osv blev det ikke så godt, som jeg havde ønsket det, men billedet er gemt på min nethinde og det er værd at finde frem senere!Hjulet få cm. fra Sisimiut jord. Fremme, medbringende mine piger og Jan-jubii! Hjulet er sat i Sisimiut. Sisimiut lufthavns-bygning.
Strikkepindene med woodland (petroliumsblå merino/uld) er fundet frem, og jeg har strikket et par pinde. Glæder mig til det er færdigt. Det er til mig selv, og kommer til at passe perfekt med mine seneste nye håndledsvarmere i samme farve..der er ingen billeder af dem, men måske når sættet er komplet?! Sengen skriger efter mig igen og min pude savner mig, så jeg tror hellere jeg må tilfredsstille deres behov for min tilstedeværelse.Tak for gæstfriheden, dejlige afslappende (for mig) juledage og skøn mad, farmor og farfar.

1 kommentar:

 1. velkommen hjem Det er jo som regel godt at komme hjem i sin egen fold igen. Tænk at det kan være så koldt -39 ufff.. og vi syntes at den vind som er her netop i dag er kold, temp er kun -4 men de siger at chillfaktoren svarer til -20 ! og blæsten her er i hvertfald kold!
  nå men du har vel en masse sjaler og pulsvarmere på ?
  Flot billede fra luften.
  synd du mistede din bog, har selv læst den første og syntes også vældig godt om hendes måde at skrive på.
  Mange gode ønsker for det nye år.
  Dorthe fra Slangerup.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.