søndag den 5. april 2015

God påske

Dagene er fyldt med sol, blå himmel, sne og afslapning af den gode slags.

Vi forsøger at komme så meget ud som overhovedet muligt og gøre det som vi helst vil.

Sara tog til Grønlandsmesterskab i snowboard

ssb

ssbafgang

i Nuuk i tirsdags d. 31.marts , men allerede ved det allerførste gennemløb hun lavede, styrtede hun meget, meget uheldigt og måtte hentes med en ambulance på banen

Hun blev bragt på Sana, hvor hun blev røntgenfotograferet og hvor de kunne konstatere at der ikke var nogen brud, nogen steder.

Det lyder, på mig, som hun har fået et ordentligt piskesmæld og det er skam alvorligt nok, men jeg kan forstå på hende, at hun har fået en rigtig god behandling og hjælp af rejselederne.

Hun er naturligt nok ude af konkurrencerne og kommer hjem igen i morgen.

Fætter Daniel er også med og jeg kan forstå på Saras sporadiske sms-er og telefonsamtaler, at han klarer sig godt og at de begge to hygger sig i Nuuk.

fætterkusine

sd

Sara glæder sig til at komme hjem.

Både fordi der ikke er bad, der hvor de er indkvarteret, men også fordi hendes kusine Karoline holder påske her i byen.

kusiner

Det er ikke meget vi har fået Karoline at se denne gang, for Laura er til songwriter-workshop og knokler fra tidligt morgen til meget sen aften, hvor der bliver skrevet nye sange og hentet inspiration og så er der jo ikke så forfærdeligt meget at komme efter hos os, når begge kusiner er ude af huset.

Simon kom fra Kangerlussuaq.

Eller dvs. han kørte med nogle andre i bil (!!!!!!!) halvvejs herud fra Kangerlussuaq og Jan hentede ham så på snescooter og kørte ham det sidste stykke herud.

Hans ATV har stået herude i Sisimiut og den skulle hentes hjem til Kangerlussuaq inden sneen helt forsvinder og han er akkurat lige kørt.

 

Solen skinner, himlen er blå, der er sne og vi har stadig et par dage, hvor vi ikke skal møde på arbejdet og det skal udnyttes.

qmajoriaq

vardevudsigten

1 kommentar:

  1. Ja, det var en forskrækkelse med Sara, vi håber inderligt, at der ikke er sket alvorligt med hendes fald - vi glæder os at høre mere om Nuuk-turen.
    KH mor

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.