søndag den 12. april 2015

Dårlige hyletoner under en fantastisk musik-festival

Kender du den der dårlige samvittighed over ikke at få taget sig sammen til lige at få ryddet op og tørret de værste pletter af gulvet??

Nå, ikke?!

Men det gør jeg og jeg har lidt af den i et godt stykke tid.

Der er alt for mange arrangementer her i byen, som jeg bare ikke vil gå glip af.

Der sker hele tiden spændende og interessante ting i vores lillebitte by og jeg er hver gang dybt imponoeret over, at så få mennesker (og endda i nogle tilfælde; enkelte mennesker) kan få så store og flotte arrangementer op og stå på benene.

Lige for øjeblikket er der Arctic Sounds festival her i byen.

Der er musik over alt og hele tiden.

God musik, anderledes musik, alternativ musik, spændende musik, nyt musik, gammelt musik, musik, musik, musik og atter musik.

Jeg ville så gerne nå det hele, høre det hele og være med til det hele, men eftersom der sker noget næsten hele tiden, for tiden har jeg forsømt hjemmet.

I går kunne min samvittighed så ikke længere holde rodet og pletterne i hjemmet længere, så med hjælp fra Jan, ryddede vi det værste væk og tørrede de største pletter af.

Hurtigt, effektivt og så der igen er til at holde ud at komme hjem fra alle de mange spændende aktiviteter, som vores by byder på…. og det er altså ikke fordi, at vi ikke kan underholde os selv.. det kunne vi sagtens, men når nu nogen har fundet på noget andet, som er endnu mere spændende.

 

Jeg satte mit kamera på stativ, tændte og gik så igang med at få orden på hjemmet/samvittigheden

Nu kan jeg drage ud og høre musik igen uden at skulle have den der underliggende hyletone fra min dårlige samvittighed

 

Du kan se, hvad mit kamera optog, ved at klikke på linket: https://www.youtube.com/watch?v=ZjWHTbMh598

 

DSC_7128 (2)

2 kommentarer:

  1. Det ser utrolig effektivt ud!
    Stakkels omkringfarende kat, den har også travlt ser jeg

    SvarSlet
  2. Hej Dorthe du får da de mest vilde,sjove ideer. Fed video, gid man kunne gøre rent så hurtigt i virkeligheden, det er lige det jeg drømmer om. Jeg hører ikke så meget musik men strikker og nyder min smukke forårshave og en flot solnedgang nu her i aften. Mange hilsner Britt

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.