torsdag den 21. august 2014

Fuld af forventning

Vores møde i banken forløb godt og giver anledning til at drømme.

Jeg drømmer om et simpelt, hvidt køkken.

Nyt og ubrugt.

Jeg drømmer om et køkken uden dikkedarer og som er nemt at holde rent og pænt. Et praktisk køkken og som ikke nødvendigvis koster alverden.

Jeg drømmer også om et badeværelse, hvor vægbeklædningen er jævn, pæn, hvid og nem at holde og jeg drømmer om, at gulvet er ensfarvet, er i et stykke, er lyst og nemt at holde.

Det behøver ikke være dyrt eller fancy.. bare man kan se, når der rent faktisk er blevet gjort rent og at der ikke falder flager af, når jeg vasker det over.

Vi burde kunne finde køkken-elementer, som svarer til mine ønsker og vi burde kunne få lavet badeværelset uden at stå i gæld til alverden resten af vore dage.

Og ikke nok med at mødet i banken gik godt, så dukkede solen også frem og brændte tågen af og skinner nu fra en næsten blå himmel.

Jeg er vist blevet feberfri og hovedet gør ikke nær så ondt længere, jeg pudser ikke næse hvert andet øjeblik, men kun hvert tiende.. det går til levesiden og jeg er ret så fortrøstningsfuld med det hele, –faktisk.

Måske skulle jeg lige fotografere de sidste af mine orkideer..fordi de er smukke, fine og mest fordi de står i min vindueskarm og pynter.

Jeg har hele 6 orkideer; indkøbt i sidste måned fordi de var på tilbud og fordi jeg trængte til noget nyt i min vindueskarm og de blomstrer jo ikke evigt, selvom det føles sådan og tak for det.

Du får lige de første billeder her

o1

o2

o3

o4

o5

o6

o7

 

P.S. Jeg har ikke strikket siden i søndags. Det føles helt underligt, men måske jeg har kræfter og energi til at finde garnet frem fra gemmerne igen i aften og få strikket en pind eller to.

2 kommentarer:

  1. Kære Dorthe. Jeg er så stjerneglad for at høre, at det (på alle måder) går til levesiden! - Sygdom væk......Frisk mod, du kære. Men husk at blive rask, se på noget dejligt, ro i tankerne, glæd dig over alle dine talenter. Hvor er de smukke - dine orkideer. Pas godt på hinanden og lad drømmene leve. - Kærlig hilsen til dig og dine. Faster K.

    SvarSlet
  2. Jeg har surfet lidt rundt på din blog. Jeg har ikke været her før, men hvor er du kreativ og så tager du jo afsindigt flotte billeder! Meget inspirerende. Tak for kigget

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.