søndag den 2. maj 2010

Gør maj sund 1

Hvordan er din bankrådgiver?

Har du set hende/ham for nylig?

Jeg så min i går.

Og jeg er ret så overbevist om, at hvis jeg gik ned til ham og spurgte om jeg kunne få et lån til en ny og hurtig snescooter, ville han vise stor forståelse for mit ønske.

Nu er det ikke lige aktuelt og den eneste grund til at jeg nævner min bankrådgiver er, at han var een af dem, som gav opvisning på Spejdersøen.

Finn Frederiksen

Finn Frederiksen

Finn Frederiksen

Han er vist ikke lige prototypen på en kedelig og tør bankrådgiver?

Udover at vise, deres kunnen udi at køre stærkt over sne, is og vand, stejle og køre på den ene ski, havde de også en slags vandski opvisning.. eller hvad jeg nu skal kalde det, når det var delvist vand og delvist sne.

En skiløber blev trukket hen over isen/sneen efter snescooteren, sprang over en forhindring og kurrede hen over vandet.. når det altså lykkedes.

Det gjorde det  ikke hver gang.

Det må have været koldt at lande i vandet, men de rejste sig glade op hver gang og forsøgte sig igen.

1

4  5

Christer Støvlbæk

12

14   15 

Der var masser af tilskuere og selvom jeg tvivler på, at ski-/snescooter kørerne kunne høre det, blev der ind imellem klappet og hujet.

Der er nogen her i byen, der klager over, at der er for lidt at give sig til.

Der er for få muligheder og for lidt at se på.

Jeg vil vove mit ene øje og sige, at hvis man kigger sig omkring er der mere end rigeligt at se på, mere end nok at give sig til og skulle man stadig kede sig er der så mange foreninger og ydermere aftenskole tilbud.

I sidste uge stod  der i lokalavisen en opfordring fra de pædagogiske medhjælpere, som hver eneste år laver program for aftenskoleundervisningen, at der stadig var mulighed for at komme med forslag til aftenskoleundervisningen.

De her store drenge mangler vist ikke noget at give sig til. De må have øvet sig en hel del og virkelig kørt nogle ture på deres maskiner for at lære dem ordentligt at kende. Og mon ikke de har fået en aften eller to til at gå med at vedligeholde og reparere småskader på dem?

3

Leif Alaufesen

17

Jeg er vist ved at glemme, at fortælle at hele arrangementet i går er i forbindelse med “Gør maj sund” som går ud på at få os alle til at tænke lidt over, hvordan vi kan leve sundere.

Umiddelbart kan jeg ikke se, hvordan man bliver sundere af at køre på snescooter, men jeg er overbevist om, at glæden ved at lege, også på en halvstor maskine øger ens psykiske glæde og dermed sundhed?

3 kommentarer:

 1. Sofus, ham med den sort/røde hjelm og sorte skidoo, blev syg natten til lørdag d. 1. maj, han havde ligeledes fået bihulebetændelse og måtte igang med en pencillin-kur. Men han blev ringet op ved middagstid og blev spurgt om han ikke ville være med til opvisningen..... Så blev han rask og der for kan man nok godt sige, at "Gør maj sund" snescooter og ski opvisningen har haft en god effekt - på ham. ha ha ha.


  I øvrigt, sikke flotte billeder du har taget, som altid. ;o)


  Knus Vivian

  SvarSlet
 2. Tihi.. Der er intet som er så godt som at more sig.. Så ved du hvad hans pencillin skal være næste gang han bliver syg.. God bedring med ham og håber, at virkningen holder maj ud... Og skal skal du have for dine fine roser

  SvarSlet
 3. og tak skulle der naturligvis stå.. så fik jeg mulighed for at sige tak igen :-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.