søndag den 20. september 2020

Efterårsfarver

 Jeg elsker den her årstid med dens smukke, smukke farver
Jan og jeg tog op i fjeldet i håb om lidt jagtheld, men det eneste vi fik ud af det ud over at gennemblødt tøj, var de smukke syn af det meget varierede vejr.

Vi fik plukket masser af muslinger da der var spring og der derfor var ekstra lavt vand og dem fik jeg lavet til aften med masser af hvidløg, hvidvin og fløde.


Jeg har ligget på maven på det våde fjeld og forsøgt at fange de der helt specielle røde efterårsfarver, som jeg holder så meget af:
Årstiderne skiften heroppe, er meget voldsomme.

Forskellen mellem sommer og vinter er total, ligesom efteråret og foråret ikke kan være mere forskellig fra andre årstider og det er måske det, som gør det så fascinerende?


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak. Billederne tager næsten sig selv. Der er så smukt at man ikke kan tage et dårligt billede :)

   Slet
 2. Det er så utroligt smukt! Tænk, at have sådan en hytte så langt fra alting hvor der bare er helt stille. Det er svært at forestille sig her på Amager. Dejligt, at I kan nyde det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er vist en verden til forskel, men det er med garanti også fine steder på Amager

   Slet
 3. Hvor er der dog utrolig smukt på Grønland - hvor ville jeg ønske at kunne opleve den fantastiske natur!
  Det kunne være spændende at høre om hvilken mad I spiser, jeg bor selv i Israel og lever af så mange grøntsager. Det er svært at forestille sig hvad I har af frugt og grønt og om det overhovedet er til at betale? Og hvis ikke der er ret meget, hvordan får I så de forskellige vitaminer? Og hvordan har folk før i tiden fået de nødvendige næringsstoffer nær der ikke var importerede fødevarer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi får grøntsager og frugter udefra med skib og fly. I min familie er vi stort set selvforsynende med kød og fisk, men tilbehør køber vi i butikken. Det er dyrt, men vi sparer så på andre ting.

   Slet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.