torsdag den 21. juni 2018

10 år gammel sløjfe og endelig ferie

Kan du mon huske dette billede.

Nu har Johannes gået i skole i 10 år og han fik papirer på endt skolegang sammen med sine klassekammerater i fredags.

Hvis sandheden skal frem, så kan jeg ikke lige finde originalbilledet fra 2008.

Hvis jeg ledte længe nok, ville billedet såmænd nok dukke op, men det er ikke det vigtige lige nu, selvom det måske kunne være sjovt at sætte billederne op ved siden af hinanden.

Johannes gik ud af skolen i fredags med papirer på, at han har gået på skolen i 10 år og det var da lidt sjovt at slå en sløjfe på det første billede med et sidste-skoledags-billede.

_SNG7189

Desværre skulle de være i hallen og desværre fordi der er vildt dårligt lys derinde, så det var svært at fange et godt billede af ham og jeg jeg havde lidt haft i tankerne at det kunne være sjovt at stille akkurat de børn op ved siden af hinanden igen, men nogle af dem er rejst og så er det jo ret svært.

_SNG7185_SNG7190_SNG7256_SNG7259_SNG7273

Min sommerferie startede i går.

Jeg trænger til at sove længe og uden afbrydelser, men det med afbrydelserne bliver nok svært.

Måske er det min alder og mine hormoner, men ind imellem er jeg hælder jeg mest til at det er lidt stress, som gør, at vågner minimum 3 gange om natten og er vågen i længere tid.

Det bliver man ret træt af på flere måder. Måske er det en kombination eller måske er det noget helt andet?

Det er ihvertfald bare sikkert at jeg trænger til at have muligheden for at koble helt fra og holde fri og det kan jeg så nu.

Heldigvis.

Vi har ingen sommerferieplaner og skal ikke ud og rejse.

Det er både godt og skidt.

Skidt fordi at jeg kunne godt trænge til nye input og indtryk og jeg kunne godt trænge til at komme lidt væk hjemmefra, men jeg har kun feriefri-rejse hvert andet år og det bliver en lidt mærkelig sommer, hvor Sara rejser hjemmefra d. 02.juli og Laura kommer på sommerferie ca d. 23. juli.

Jeg passer hus med dertilhørende planter og vi har hunde, som vi også skal passe, så vi er ret bundne hertil, men vi skal i hytten, så meget som muligt, ud og sejle og læse bøger.

Godt, fordi vi kan komme så ofte i hytten, som vejret nu tillader det og i hytten plejer jeg at kunne sove og sove og sove.

_SNG7079

_SNG7116_SNG7118_SNG7139_SNG7143

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.