søndag den 7. januar 2018

Velkommen 2018/ godt nytår

Skal vi ikke lige starte med at ønske hinanden "godt nytår" inden du spørger mig, hvor jeg har været?

Jeg har været her hele tiden, men jeg har ikke haft nogen computer at skrive fra.. sådan hjemmefra-agtig.

Og når jeg ikke har haft en computer herhjemme, så jeg har jo heller ikke rigtig gidet at tage billeder, for de skal jo ligesom køres igennem en computer, inden de sådan kan bruges til noget.

Og nu spørger den kvikke læser, hvad der blev af min nye, fine og alt for dyre pc.

Der skete et eller andet  og det ene tog det andet med sig og den blev mere og mere underlig og så tænkte jeg, at det nok var på høje tid at få den sendt tilbage til fabrikken, mens der stadig var garanti på den og jeg tænkte, at det nok ville gå en rum tid, inden den blev sendt tilbage, så nu har jeg lånt en iMac og sådan een djævel har jeg aldrig arbejdet ved før, så der er pludselig en masse småting, som den gamle hund skal lære. Altså mig, - ikke iMac, som forøvrigt heller ikke er helt ny.

Og som om min rustne hjerne ikke er udfordret nok med nye funktioner på arbejdet og masser af overtimer de sidste 2 måneder, så skal jeg prøve at få det her mac-noget til at krybe ind i min træge hjerne.

Jeg bilder mig ind, at det sikkert er sundt for hovedet, selvom det giver nogle frustrationer, når jeg ikke helt kan finde ud af det alligevel og skal spørge om hjælp og skal starte forfra og skal ad omveje.

At jeg ikke har kunne åbne, redigere eller uploade billeder fra mit kamera i så lang tid, har også gjort det, at jeg ikke har orket at finde mit kamera frem, så på den front, er jeg også gået noget så gevaldigt i stå, men jeg håber og ønsker jo, at blive ved, så mon ikke det lykkedes?

Ydermere synes jeg ærligt talt, at det er besværligt at blogge fra blogger, når jeg tidligere har skrevet direkte fra windows open live writer og den kan jeg ikke sådan lige se, hvordan jeg får til at fungere med den her lånte mac, men hvorom alting er, synes jeg dog lige at jeg ville sende en lille nytårshilsen til dig, som måske stadig kigger forbi for at se om der er lidt liv herinde og af Laura og hendes band, der spillede vintersolhverv-koncert i Taseralik /cd-release-koncert..yes!
Du læste rigtigt release-koncert, for de har udgivet deres første cd og den er blevet, forståeligt nok, meget vel modtaget.I går var julen officielt forbi. Ovre og væk.

Laura er rejst tilbage til Århus for at læse videre og Simon er også taget tilbage for at arbejde.
Både Jan, Sara og jeg forsøger at finde tilbage til hverdagen og de lette rutiner.
Julepynten er pillet ned. Ikke at der var så meget, men det lidt, der var er lagt væk igen og det gør mig  intet.
Jeg glæder mig hvert år til at pille pynten ned.

Jeg får hurtigt nok af pynten, både herhjemme og andre steder.


Men hvorom alting er, så godt nytår og hvis omstændighederne er til det så er min plan, at være lidt mere stabil herinde

3 kommentarer:

  1. Dejligt at høre fra dig igen. Og godt nytår til dig og dine.

    SvarSlet
  2. Jeg synes også at det er dejligt at hører fra dig,jeg har ventet på at du gav lyd. Du og din familie ønskes rigtig godt nytåt. Mange hilsner Britt

    SvarSlet
  3. Godt nytår og dejligt med liv på bloggen igen. Kender godt til at nye ting er svære med alderen �� hilsen Nina fra Vallensbæk

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.