fredag den 2. juni 2017

At ville kunne komme i sin nationaldragt i mange år endnu

Jeg er godt nok ustabil her på bloggen.
Dagene er fyldt op med så mange ting og sager og det er jo i grunden rigtig godt.
Som jeg skrev på et tidspunkt har jeg jo taget 10 kg på over bare et år, så lige nu prøver jeg ihærdigt at komme ind i en rytme med regelmæssig motion igen, for det var lige akkurat der, hvor det glippede for mig sidste år.
Der bliver gået/løbet ca hver anden dag og jeg har skruet lidt ned for de mange unødvendige kalorier, som også var begyndt at snige sig alt, alt for ofte ind i hverdagen.
Jeg kunne selvfølgelig godt mærke det på mit tøj, men tøj nu om dage er jo mere eller mindre elastisk, men da Silas skulle konfirmeres kunne jeg jo mærke, hvor galt det stod til, da jeg skulle have min grønlænderdragt på, som ikke giver sig overhovedet.
69
Selvhypnose og positive vægttabs-tanker har gjort et godt stykke arbejde før, så jeg er igang med at omdirigere mine tanker og så skal dellerne jo bevæges regelmæssigt og kalorierne kontrolleres.
Når man er fyldt 50 og lidt mere, så skal man passe på, for muskelmassen forsvinder lige så stille og forbrændingen bliver sløv.
Jeg vil blive meget ked af det, hvis jeg ikke længere kan passe min grønlænderdragt, så det er en god motivation at forsøge at beholde sin tøjstørrelse
_SNG8507
Der bliver strikket sjaler for tiden.
Tynde, kniplinge-fine sjaler, der næsten intet vejer. Jeg savner min Sara-pige til at stå model for mig, så jeg kan tage nogle fine billeder af dem, for de fortjener altså andet og bedre end at blive fotograferet med mobilen, når de ligger der på sofaplaiden og tørrer.
Jeg har spurgt lidt rundt omkring for at finde en, som måske gider at holde dem på en lidt pæn måde, mens jeg fotograferer dem og måske det lykkedes snart.
Jeg har rodet rundt i gamle billeder, da jeg skulle finde et helt bestemt billede til en og opdagede at een af mine eksterne harddiskes strømforsyninger er brændt af, dengang vi havde alle de der problemer med vores husrenovering.
DSC_6645
DSC_6648
Jeg har lånt een, men den skal jo afleveres tilbage, faktisk allerede på tirsdag, så jeg leder efter en ny, da harddisken jo stadig kan bruges.
Det skal helst være et sted, som sender til Grønland.
Nu vil jeg gøre mig klar til at vi skal sejle op til hytten og lægge udhal ud for sommeren. Vi venter på at den dumme nordenvind lægger sig en smule.
Der er  jo lyst døgnet rundt, så den del skal vi jo ikke tænke på.

2 kommentarer:

  1. Altid været vild med den grønlandske nationaldragt så forstår godt du gerne Fortsat vil kunne passe den.
    Mon ikke du kan finde et sted der vil sende til Grønland, ellers må andre jo købe for dig og sende videre.

    SvarSlet
  2. Den smukke dragt! Desværre er det kun viljestyrke og selvdisciplin, der hjælper på vægtskalaen! Uanset om det er yndlingsjean eller en grønlænderdragt :-(

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.