torsdag den 28. maj 2015

Hjælp til live writer!!

Jeg har siden i går ikke kunnet udgive direkte fra min windows live writer, som jeg plejer at gøre.

Der er ikke noget problem, når jeg går ind på bloggers side og skriver herfra og jeg kan sagtens skrive et indlæg fra min mobiltelefon også, men i årevis har jeg brugt live writer og den bliver ved med at sende mig besked om : "bloggeren returnerede følgende meddelelse       NotFound:NotFound

og når jeg så trykker på ok, bliver jeg bedt om at logge på blogger og indtaste mine adgangskoder, hvilket heller ikke virker.


Jeg har naturligvis også forsøgt at downloade live writer igen, hvilket heller ikke virkede og som den sidste løsning har jeg forsøgt at systemgendanne min computer tilbage til d. 25. maj, hvilket heller ikke resulterede i noget som helst.

Er der nogen af jer andre, som har oplevet noget lignende eller tilsvarende og har du nogen som helst idé om, hvad jeg kan stille op??

Jeg vil være ret ked af, at skulle undvære live writer, da det er hurtigt, enkelt og ikke uvæsentligt: hvad jeg er mest vant til.

Jeg ville have vist den vest, som jeg blev færdig med i lørdags og som jeg endelig fik fotograferet, men lige nu synes jeg bare at det er vigtigst at live writer virker som det plejer..


4 kommentarer:

 1. En blog der hedder: "Mandagspigen" har samme problem. Der er også en der skrevet til hende at hun også har det samme problem. Så nu er I tre. Det hjælper selvfølgelig ikke spor, men det trøster vel en lille smule.

  SvarSlet
 2. Også her. Tror, at det har noget med en Google sikkerhedsopdatering at gøre. Noget i retning af, at Windows Live Writer ikke er opdateret i flere år og så falder for de nye "krav" fra Google. Hm, tror jeg nok. Og så er der jo ikke lige en løsning ved hånden. Surt!

  SvarSlet
 3. Har lige fået en besked fra mit ældstebarn om, at Google og Microsoft arbejder på at finde en løsning hurtigt! Vi håber :-)

  SvarSlet
 4. Live Writer er nede i hele verden, så det er bare at vente på at der kommer en opdatering.
  Det er rigtig træls, for Blogger er virkelig ringe i forhold til :-(

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.