mandag den 3. maj 2010

Forfængelig

 

På facebook har jeg sat et nyt profilbillede op af mig selv.

 facebogen

Jeg ser jævnt kedelig ud og billedet afspejler vel i virkeligheden: Virkeligheden.

Hvem vil ikke gerne se lidt bedre ud.

Lidt mere spændende ud.

Bare lidt anderledes ud?

Jeg vil utroligt gerne.. og sugede da også kinderne ind så godt jeg kunne, da jeg blev fotograferet, trak maven dybt ind mod ryggraden,- og jeg skal hilse og sige, at der er langt derind.  Gjorde mig umage med at se så godt ud, som forholdene nu var til. Rettede ryggen og håbede vel naivt, at jeg kunne snyde tyngdekraften bare en smule..

Jeg kan godt i en narcisistisk rus fordybe mig lidt i, hvor let livet ville være, hvis mine ben var slankere, længere og maven var flad og flot, kinderne stadig sad højt på kindbenene og ikke trak længere og længere ned mod halsen og iøvrigt var en smule mindre polstrede.

Jeg kan dagdrømme om alt det tøj jeg ville kunne passe og hvor flot det ville sidde på mig, hvis jeg var en fin, lille størrelse 36, men virkeligheden er en ganske anden og når jeg løsriver mig fra mine forfængelige drømme og ser ind i spejlet ved jeg, at den maleriske runde mave er kommet af al den gode mad, som vi alt for ofte spiser og nyder i hinandens glade selskab, at mine ben er rigtigt gode at trave i fjeldet med.. sådan lidt larvebånds-agtige/firhjulstrukne med ekstra-lav-gear-funktion og akkurat når den jord, som jeg er så glad for at betræde, at mine runde kinder kun gør mit smil endnu bredere, da der jo er mere at flytte op af og at mine rynker omkring øjnene er kommet af at misse mod solen, når jeg er ude og sejle..så nogle flere af den slags rynker og ikke af bekymringer.

Næ, den eneste rynke jeg har fået af bekymring, er den som sidder i hele pandens længde og den skal såmænd sidde der, for det er den, som bliver dybere og dybere for hvert år der går og vidner om, at jeg bare bekymrer mig om mine børn nu har det godt.

Tænk, hvis jeg ikke bekymrede mig om mine børns ve og vel? Den rynke kan jeg godt leve med.

Men det afholder ikke mit forfængelige jeg i at synes, at Johns billede af mig er flot.

Jeg ligner en anden og mere dyr udgave, en mere spændende og underholdende person, hvis tøj altid er nystrøget og sidder godt på de lange, slanke lår og hen over den flade, stramme solbrune mave.

Johns version2

John, har jeg rost før, men det var hverken første og slet ikke sidste gang.. for nu har han leget lidt med mit profilbillede fra facebook-en ganske uden opfordring og har sendt mig sit forslag..

Jeg vil foreslå dig, at du sætter dig mageligt til rette foran din computer og ser nogle af hans flotte billeder lige her.. han har lige nu 1120 billeder liggende, som alle fortjener et rosende ord.

Jeg er specielt imponeret over hans mange portrætbilleder af mennesker han møder på gaden.

Tak John for billedet

P.S.. mit ene øje hænger mere og mere og ses især på billeder.. mærkeligt. Men sådan et øje har HKM Dronning Margrethe jo også, så det er vel fint og kongeligt..? :-)

5 kommentarer:

 1. Kære Dorthe! Du har ikke noget at beklage dig over dit udseende, vi har lavet dig, så du er 100% perfekt, jeg ved, at mange vil give mig ret.
  KH mor

  SvarSlet
 2. Tak mor.. når råmaterialet er godt, bliver resultatet jo ofte også derefter :-) Sagde den ene mor til den anden mor :-)(jeg undlader den der med soen og hendes grise.. )

  SvarSlet
 3. Hvor er du smuk, som du er.
  Kan jeg sende dig en lille sjov powerpoint præsentation?

  SvarSlet
 4. Tak Fru Olsen.. jeg er helt nysgerrig så send du mig bare et show på dortheivalo snabel-a greennet . gl

  SvarSlet
 5. Fru Olsen: Tak for din mail. Jeg vil mentalt iføre mig min lilla hat med det samme :-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.