søndag den 5. juli 2015

Stresset over ingenting og alting

Hold da helt op, hvor nåede jeg at blive stresset.. ja og er det faktisk endnu.

Vi har fået tømt vores køkken aldeles og fuldstændigt, ligesom vores badeværelse også er rippet for alt.

Er du klar over, hvor besværligt det er at skulle pakke feriekuffert, når ingen af dine ting, står vi de plejer?

Og det er måske slet ikke en stressfaktor, men ikke desto mindre, stresser det mig, at jeg kommer hjem til et køkken, som skal vaskes og derefter at skulle sætte tingene på plads.

Og det stresser mig, at badeværelset nærmest er ikke-eksisterende og at alle toilet-artiklerne er pakket væk i kasser og at jeg ikke helt er klar over, om jeg har fået det fundet frem, som jeg skal have med på ferie.

Og i virkeligheden er det jo uendeligt ligegyldigt, for aftensmaden består af resterne af den udemærkede hjemmelavede pizza, som jeg lavede i går og mangler jeg noget i toilettasken, når jeg når frem til Danmark, så kan det højst sandsynligt købes i Brugsen rundt om hjørnet.

 

Oveni havde jeg lovet mig selv væk i morges som fotograf til een, som skulle konfirmeres og mine billeder blev ikke helt som jeg havde planlagt, for solen stod os lige i øjnene og der var kraftig modlys og senere da jeg havde fået sorteret i billederne og kørte dem ned til konfirmandens forældre, kunne de ikke vises på deres TV.

Dét er forøvrigt underligt og mærkeligt, for ingen af mine billeder, kan vises på TV, hverken hos mine forældre, min søster, herhjemme eller hos andre.

Jeg tager alle mine billeder i RAW-format, åbner i photoshop PS5 og gemmer i jpeg.

Jans billeder kan vises på TV (og det er forskellige mærker TV vi taler om) både direkte fra kameraet og når de er redigeret og billeder fra smartphonerne kan også vises, men mine kan altså ikke.

Det var stressende, at konfirmandens forældre gerne ville have vist det direkte fra USB-en på deres Samsung TV, men at det ikke kunne lade sig gøre.

Nu er alle 36 billeder afleveret på en USB i højeste opløsning og så må de selv rode med at få dem, for jeg er stresset over at køkkenet er rippet for alt, ligesom badeværelset består af en telefonbruser, et toilet og et par beskidte håndklæder.

apersortittutpilluarlik

niviarsiat

 

Har jeg mon husket det hele både til ferien i Danmark og til tømrerne, der skal udskifte og lave nyt i al den tid vi er væk?

NU stopper jeg, falder ned og forsøger at få lidt sommerferie-stemning klemt ind i hovedet, samtidig med at jeg vil fokusere på det nye køkken og bad, som vi kommer hjem til, når vi kommer tilbage! NU!

2 kommentarer:

 1. Take it easy - rigtig god tur i morgen - kan ske at vi kikker over til jer - knus og kram til jer
  KH mor

  SvarSlet
 2. Træk lige vejret.
  Når du først er hjemmefra og alligevel ikke kan gøre noget, så falder roen nok på dig.
  Jeg plejer først at lande mentalt i ferien, når jeg er kommet af sted, har fået mit hotelværelse og pakket ud. SÅ er det ferie.
  GOD FERIE

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.