Som I sikkert har gættet, spiser vi næsten kun mad, vi selv har skaffet til huse. Torsk, masser af torsk, rødfisk, ørred og rensdyr. Der bliver plukket sortebær til marmelade og kvanen bliver også indsamlet og syltet.Vi har flere glas selvplukkede tørret grønlandspost både dem med de store blade og dem med de små, tørrede blåbærblade, og tørrede kvanblade som altsammen bruges til krydderi på kød og fisk. Der bliver både forår og efterår plukket urter og planter til krydder-snapse, som er gode og - bilder vi os ind, helsefremmende kolde søndags-vinter-formiddage.Vi køber laks på brædtet, når der er sæson for det, og når det skal være fint, køber vi kylling i butikken eller andet importeret kød fra det store udland. Om efteråret kan vi købe kartofler fra sydgrønland, men resten af året er tilbehøret også importeret. I aften fik vi rensdyr-bov fra i efteråret og det er yderst sjældent vi finder projektilet, som vi gjorde i aften. Sjovt!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.