Kogt rensdyr-tunge, nybagte flütes,
omelet, røgede ørreder, når nu vejret er for koldt til at grille i.
Jan er ikke hjemme.
Han er til fest og får fin mad serveret, skal ikke vaske op, men har til gengæld de fine sko på.
Vi andre, resterende hiver frem fra køleskabet og er yderst uformelle både i menuen og tøjet.
Vi ville have grillet, men faktisk er tågen så kold og klam, at jeg ikke engang gider, at tage ud og fiske/sejle.
Der er dage nok, at tage af, så en dag hjemme på sofaen gør ikke så meget.
De ser utroligt lækre ud de flutes. Er det dine "kreationer"?
SvarSletVil du røbe hvordan farveforskellen opstår??
Grinede også meget over dit indlæg Dorthe i Valo ;-)
SvarSletFru Olsen.. Dorthe i Valo... Total ren!
SvarSletDen almindelige hvide dej, deler du bare i tre lige store dele, tilsætter tomatpure fra de små dåser (ca 1½-2 tsk) i den ene klump, gurkemeje i en anden og tørrede eller friske krydderurter (i dette tilfælde basilikum) i den sidste, fletter, lader hæve, pensler og bager. Den grønne del kan også være spinat.. . Børnene synes flutesene er lidt sjovere på den måde :-)
Tak for fif med flutes - de ser meget anderledes og 'tiltrækkende' ud - de må prøves. Er det noget, du selv har fundet på? Jeg har aldrig set det før.
SvarSletTak Ellen..
SvarSletNej, det er ikke noget, som jeg selv har fundet på, men noget jeg så engang for mange, mange år siden et eller andet forlængst glemt sted.
Jeg tilsætter kun lige akkurat så meget af "farvestofferne" at de ikke giver smag, men kun farve.
Man kunne sikkert lege lidt med smagsvariationer, hvis man var kreativ