Der samles æg,
der bliver skudt sæler.
Der bliver fisket stenbiddere.
Det er forår og det kan mærkes.
I de store byer rundt om i verden, aner mange børn ikke, hvorfra en grillkylling kommer eller hvordan grisen ser ud, når flæskesværen ligger i posen og grisen må ligge nøgen og uden hud.
Heroppe kan det stort set ikke undgås, at børn lærer helt fra de er små af, at sælen ser anderledes ud, når skindet er taget af den,
at rogn er æg, som fx kommer fra en stenbidder og ikke kun fra en dåse, at torskelever er bedst, når det er frisk og at konserves kun bruges i nødstilfælde.
Jeg nyder i hvert fald, at der (stadig) er så kort fra jord/hav til bord/mav’, hvis du vælger landets egne resourser.
Ovenfor et marsvin
Jeg kan ikke lide smagen af havkat..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.