De sidste par dage er der ikke blevet gjort så meget ud af aftensmaden.
Der er blevet lavet fransk løg-suppe, som vi havde duft-glæder af til langt ud på aftenen, øøøh.. gryderetter og i går aftes stod den bare på rester.
Om det var manglen på kulinariske oplevelser, der fik Jan til at trække en rensdyr-bov op af fryseren i går, skal jeg lade være usagt, men boven kom i oven til aften sammen med nogle hele løg (som vi nok kan glæde os over igen senere på aftenen?)
Slikærter og bønner, da grønt er godt for øjnene
og sovsen blev krydret med noget Morten-H.’ske fristelser (appelsen m. chili) og lige pludselig havde vi et festmåltid, som kun kunne ledsages med et glas rødvin.
Det er ikke hver dag vi får rødvin.
Heller ikke hver måned, men så god mad bør ikke spises uden et enkelt glas rødvin. God mad som afslutning på en skidt uge.
I morgen starter vi friske på en frisk.
Fortrød at vi afslog invitationen -KH mor
SvarSletDet kan jeg godt forstå, men så var der det mere til os ;-)
SvarSlet