lørdag den 10. maj 2014

Kold maj

Det er så lang tid siden, at jeg ikke kan huske, hvornår vi sidst har haft overskyet vejr.

Det har vi i dag. Overskyet og koldt vejr.

Jeg har ellers fået, ikke have-møblerne, for vi har ingen have, men altan-møblerne ud på altanen, så der er hyggeligt at sidde derude med en kop kaffe og se sneen smelte.

Olsen sidder også ude på altanen, når solen skinner og han har allerede fået besøg af sine venner.

1

2

3

Snespurvene er her også, men de kommer ikke så tit og spiser hos Olsen.

snespurv

Jeg har set masser af laplandssværlinge og stenpikkere og når jeg sidder ude på altanen, lyder der fuglekvidder og der oser af forår.. bare ikke lige i dag, altså, hvor der er koldt.

Jan og jeg havde planlagt en sidste hyttetur, men søen foran hundene er tøet meget op og Spejdersøen forvandles mere og mere til sø, så sammen med det kolde vejr, hvor himlen hang tungt, valgte vi at blive hjemme.

For at gøre noget anderledes tog vi på Sømandshjemmet i morges og spiste morgenmad og snakkede med en masse hyggelige mennesker, drak kaffe hos mine forældre, tog en lur midt på dagen og sidder nu i sofaen og nyder lørdagen, mens vi glæder os over at der er varmt indendøre, når nu der er koldt udenfor.

1 kommentar:

  1. Jeg kan desværre ikke skrive en kommentar når der er en kat "tilstede" - jeg får kuldegysninger - jeg er bange for katte og jeg kan heller ikke lide dem - men Olsen - ham kan vi lide - håber han finder en kæreste i en af sine udelivs aktiviteter. Det kunne ellers være sjovt at opleve ham i en tete à te rolle.
    KH mor

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.