søndag den 23. marts 2014

Blomster i og på vinduer

Farfar kom i torsdags sammen med sin veninde og sine venner.

De havde friske, ikke-udsprungne påskeliljer og tulipaner med, som faster K. havde sendt med ham, op til min mor og jeg fik også nogle af dem.

l2

påskelilje

På skolen er der disse dage masser af is-blomster i vinduerne og det er jo i virkeligheden ikke så godt, for det er jo tegn på at vinduerne ikke fungerer helt som de bør, men fine er is-blomsterne.

Jeg skulle have haft mit fotostativ med, for is-blomsterne er bittebitte små og håndholdt bliver billederne af så små ting, altså ikke bedre af, så jeg overvejer at tage mit stativ med og fotografere en dag efter arbejdstid.

1

2

3

4

5

6

7

8

Min søster har fødselsdag i dag og selvom hun bor i Nuuk og er langt væk, så kan vi jo godt fejre hende alligevel, syntes min mor, som i dag bød på æblekage og kaffe.

Hjemme hos min mor, er hendes amaryllis-er sprunget ud og hendes buketter står så forårsagtige til trods for at der fryser 21 grader udenfor.

4verdenshjørner

amaryllis

amaryllissen

gul

lilje

rød

støvfangere

tulipan

P.S. min sweater er færdig i går, er vasket, men har ingen knapper, så jeg venter lige med at vise den frem.

3 kommentarer:

 1. Den hedder jo Folmers æblekage - så det er ikke helt almindelig æblekage :-) :-) Husk din mor kan nogen gange være en madsnob :-)
  KH mor

  SvarSlet
 2. Tulipanerne er fra Lammefjorden og os. Mie og JE har vist købt de andre. Men det er så skønt med forår i stuen. Hvor er isblomsterne smukke. Jeg husker isblomster på ruderne derhjemme i synagogen i Farsø. Smukt! - Håber, I nyder selskabet fra syd og får gode stunder sammen. Savner jer. Knus all over. Onkel E og faster K.

  SvarSlet
 3. hej
  Jeg vil da gerne se da på uden knapper :-))

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.