tirsdag den 10. december 2013

Pga søvnmangel og nevø-kærlighed

Uuh, som jeg godt gad at kunne smutte en tur til Nuuk hver weekend eller at Daniel og Silas kunne komme herop, når behovet for at se hinanden blev for stort.

Det var en vitaminindsprøjtning at være i Nuuk,

nc

opgang

se gamle veninder og kunne slentre rundt midt på dagen med god samvittighed, men allerbedst var det at have sin familie lige ved hånden, høre deres latter, dufte til deres kinder og sidde stille med dem i sofaen.

slj

På vej hjem i flyveren var jeg lidt tung i hjertet og måske øjnene var lidt våde, men jeg ved, at de vil gøre meget for at komme tilbage hertil Sisimiut og hjem til deres eget hus. Det bliver godt at kunne følge lidt mere med i deres liv når og hvis det sker.

hjemad

hjemme

P.S. I nat havde vi glemt at slukke for Olsens lys og han holdt en lang underholdende enetale for sig selv kl 03, hvor han redegjorde for alle sine meninger og holdninger om alt og ingenting.. til irritation for mig, som blev vækket hmmmff

1 kommentar:

  1. Når man ser billeder af aataa fra dengang han var i Silas´alder - så ligner de to meget hinanden - Silas bare lidt mørkere end sin aataa <3
    KH mor

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.