lørdag den 17. august 2013

Rå fest

Skolen skal i dag fejre sin 40 års fødselsdag.

Officielt har skolen fødselsdag d. 1 sept. men pga andre arrangementer i byen i den weekend, har skolebestyrelsen vedtaget at fejringen skal foregå i dag.

Fejringen skal foregå udendørs med kaffe, grill og musik og det kunne have været hyggeligt , hvis vejret var godt, men lige akkurat i dag er det råt, koldt og klamt.

 

Den første sne er faldet på toppen af Nasaasaaq.

nasaasaaq

 

I nat blæste der en solid kuling og der faldt regn i mængder, som ville have været mere passende at sende efter os fordelt over en hel sommermåned, så sortebær og blåbær kunne have fået lidt vand

råt

NÅ! Men sneen smelter jo igen og solen kigger ned til os i løbet af dagen, siger dem, som har forstand og jeg har tykke trøjer at tage med på arbejde og varme sko og i morgen er det hele overstået.

Hav en god, varm lørdag

3 kommentarer:

 1. Skolen hedder Nalunnguarfiup Atuarfia - nogen kalder den Skole 2(fordi nogle dansktalende før i tiden ikke kunne udtale skolens navn)-nu håber jeg at det i forbindelse med 40 års jubilæum værner om skolens oprindelig navn - ret alle der siger skole 2 til at sige Nalunnguarfiup Atuarfia :-)
  KH mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du mener at det er vigtigt nok, kan du jo skrive fx. i lokal-avisen Sivdleq og rette på folk

   Slet
 2. Nu var det jo ikke lige, hvad skolen hed eller bliver kaldt i det daglige, som var min bekymring i denne sammenhæng, men om vejret ville arte sig i dagens anledning og forøvrigt føler jeg ikke trang til at gå at rette på folk generelt

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.