onsdag den 12. juni 2013

Alderssvarende hemmeligheder

Kan du holde på en hemmelighed?

Jeg har en hemmelighed og den har jeg faktisk haft siden jeg var lille.

Jeg drømte om at have en ravn, som kæledyr og den skulle være min.

Helt min egen og den skulle være tam.

Jeg ville passe godt på den og den skulle komme, når jeg kaldte.

Min hemmelighed er, at jeg stadig godt kunne tænke mig en tam ravn, som var helt min egen.

Og sådan een skal jo være hos een fra den er helt lille af.

 

Jan synes ikke at min drøm er helt alderssvarende, men han synes jo heller ikke at det er alderessvarende at købe sæbebobler og blæse dem helt alene.

Han synes heller ikke, at det er alderessvarende at jeg bliver lidt fornærmet over at hverken han eller Laura gider at hjælpe mig med at fange en ravneunge, når jeg har mulighed for det, men jeg synes altså at de er lidt tarvelige, når de ikke gider at hjælpe mig med fx. at låne mig deres skjorte, når jeg har brug for een, når der er mulighed for at fange en ravneunge.

Olsen synes ellers at det kunne være fint med lidt selsskab.

Nå, men så kunne jeg da også bare nøjes med at fotografere ravneungen, som var faldet ud af sin rede.

r5

Forældrene, altså ravneungens skældte og smældte ud på mig, fløj over mit hoved og kom med stregne formaniger til deres unge om ikke at tale hverken til eller med mig og så stod jeg jo faktisk lidt alene med ønsket om at få en ravneunger under min vinge

r1

r2

r3

r4

r6

2 kommentarer:

  1. Synes ikke du skal have en ravneunge, prøv lige at se det svineri der er ved reden. Puuuuha, sådan skal der ikke se ud hjemme hos jer. Det synes jeg er synd ;)

    Hilsen
    Kinatoq...?

    SvarSlet
  2. Det kunne være sejt med en tam ravn- så den drøm synes jeg helt klart godt om :-) om det så er aldersvarende eller ej- WTF!!! men hvis man nu glemte den slags drømme og opgav dem så var man da vist mere end midaldrende- og den alder er vist ikke helt ovre endnu- vel... måske jeg skulle få defineret hvilke af mine drømme der er så vigtige at de helst skal afprøves...

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.