tirsdag den 19. marts 2013

Varmluftsballoner i vintervarmen

Nu er det jo ikke fordi at alle mine indlæg fremover skal handle om vores is-igloo, men projektet er endnu ikke helt afsluttet.

Vi har i dag printet samtlige 114 billeder ud, sat dem på plancher og skrevet en lille tekst til nogle af billederne og hængt plancherne op på skolen et sted, hvor det bliver set.

Vi håber at vi kan hænge tilsvarende plancher op i kommunens foyer og måske på Taseralik og i morgen kommer der lidt tekst og lidt billeder af projektet i lokalavisen og eleverne kommer i landsdækkende tv.

 

Vi har haft travlt og vi sluttede arbejdsdagen af med at sende en luftballon til vejrs sammen med nogle 3.g-ere, som i fysik også havde lavet en varmluftsballon.

9

Vi havde bare lavet den i forbindelse med noget helt andet sidste år og ikke fået den sendt afsted.

Limen var blevet lidt tør og der var småhuller i den hist og pist, men dem fik nogle af eleverne lappet, mens andre skrev og lavede plancher.

10

14

11

12

13

16

7

De fleste af gymnasie-elevernes luftballoner brændte af næsten inden de steg til vejrs, men en enkelt fløj højt og længe

1

2

3

4

5

6

8

171819

Vi vender tilbage til almindelige og lidt mindre hektiske skoledage de sidste tre dage inden elevernes påskeferie og det tror jeg såmænd også, at vi har det okay med.

Vi puster lige ud og måske vi har fået blod på tanden til projekter af anderledes karakter..

 

 

15

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.