onsdag den 30. januar 2013

Der ér forskel

Sælskind er et smukt materiale.

Sælkød smager godt (både tørt, kogt, stegt) og engang kunne fangerne sælge både kød og skind.

En skam at man ude i den store verden ikke kunne se forskel på skind og skind

Og en stor skam at dette billede ikke gik verden rundt

2 kommentarer:

  1. Smuk video. Helt enig i dens budskab. Og så er jeg så glad for min sælpels, mine sælpandebånd/ørevarmer-dimser, min sælskindstaske m.m. Da min mor arbejdede i Grønland lærte hun at sy i sæl af en ældre dame, så hele familien blev begavet med sutsko og vanter, tasker og pandebånd. Når man sådan udnytter hele dyret til både mad og tøj kan det da ikke blive smukkere.

    SvarSlet
  2. Hvor sandt! God video. Idag stilles dyret desvære tit over mennesket og der glemmes at tænke på hvordan det egentlig var og at det drejer sig om overlevelse. Naturen klarer meget selv, vi behøver ikke altid at blande os.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.