tirsdag den 4. december 2012

I klemme

Et eller andet sidder i klemme i min hofte, så jeg vralter rundt som en gravid, overvægtig and med alvorlig bækkenløsning.

Et er, at det grangiveligt ser komisk ud, men jeg garanterer dig, at det ikke føles særligt godt.

Jeg  kunne mærke et eller andet i lørdags og i dag er det bare blevet værre og værre og sikkert fordi jeg passer på, trækker lidt skævt, overbelaster og bruger hele kroppen forkert for at det ikke skal gøre mere ondt og så gør det det hele værre. Øv øv øv.

Faktisk gør det ondt som én i skuret, når jeg sidder, når jeg lægger og allermest når jeg trækker vejret, så jeg er vist ikke særligt selskabelig i dag..

Sammen med det “et eller andet” sidder mit humør også i klemme, men mon ikke det går over lige om lidt og når alt, hvad der er klemt og sidder fast, løsnes.

Måske allerede i morgen, når jeg har lukket den sidste maske af i den hue, som jeg er ved at strikke (og hov, jeg mangler da at vise en sød, sød bluse, som jeg blev færdig med i sidste uge) sovet, slappet af og vågner op til en ny dag.

Pas godt på dig selv derude på de isglatte veje

11 kommentarer:

 1. Håber, at det går bedre i dag. Og sikke nogle flotte dekorationer, du har lavet. De er virkeligt smukke. God bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er en lillbitte optimistisk bedring, så jeg håber, at det snart er helt væk igen og tak for din god-bedring-ønske

   Slet
 2. Har I ikke en kiropraktor deroppe - han burde ret nemt kunne ordne det "lille" problem.

  SvarSlet
  Svar
  1. vi har ikke kiropraktor her i Sisimiut.. desværre

   Slet
 3. Uha- det lyder ikke godt med den hofte. Håber du finder en fysioterapeut der kan give dig nogle øvelser, så den kan komme i orden. Det lyder ganske rigtigt som om der er noget i klemme. Jeg er imponeret af de dekorationer du har lavet- de er fantastisk smukke med enebær. vi forsøger skam at passe på de isglatte veje men efter kommunalreformen hvor amterne overgik til regionen forsvandt den ellers velryddede amtsvej vi boede ved og blev til en kommunevej alleryderst i kommunen så der gik 3 dage før der kom en sneplov og da jeg har en mand der kører 500 km om ugen netop på amtsvejene i forbindelse med sit arbejde er jeg jo ikke helt tilfreds med det. jeg håber vi klarer den i år igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg vil have en chance hos fysioterapeuten, skal jeg først til læge og så skal jeg vente på at komme til fys. og der får jeg højst sandsynligt nogle papirer fra nettet med nogle øvelser, som jeg kan lave.. jeg vælger at lade være med at spilde nogens (læge+fys.) tid og håber, at det går over af sig selv.. øvøvøv. Kør forsigtigt

   Slet
 4. Sådan er det jo ofte, at sidder der noget i klemme fysisk, så kommer humøret også i klemme. Håber du kan finde en fysioterapeut eller kiropraktor, der kan hjælpe dig. Melder mig i koret: de dekorationer er altså flotte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre er der ikke så meget hjælp at hente, men jeg krydser fingre for at det går over af sig selv. Snart!!!

   Slet
 5. Håber det går bedre med hoften - god bedring
  KH mor

  SvarSlet
  Svar
  1. måske en lillebittebitte smule.. i morgen er det væk (håber jeg)

   Slet
 6. Hej Dorthe
  Ja, den søde bluse vil jeg da gerne se et par billeder og beskrivelse af. Måske den kunne blive dagens lektie til foto imorgen?
  Og god bedring med hoften - det er da ikke sjovt at vralte sådan omkring.
  Hilsen Dorte

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.