tirsdag den 1. maj 2012

Sæl-demonstrationer

Nemlig!

Læs selv om fangernes demonstration her og her og se en video på youtube her (og jeg kan tilføje, at Adam Dahl er her fra Sisimiut) og du kan læse lidt mere på KNR (grønlands radio).

Hvad er din holdning iøvrigt til sælskind?

Og min holdning behøver jeg vist ikke udpensle.. den er vist meget tydeligt her og bl.a også her

2 kommentarer:

  1. Jeg synes, at den manøvre Magasin laver er hul i hovedet. Der er absolut ikke noget galt med at bruge sælskind. Tværtimod! Det er bæredygtigt på alle leder og kanter. Sælene bliver jo under alle omstændigheder skudt og spist. Skal man ikke bruge hele dyret, så?! At skyde sæler er også god vildtpleje, så bestanden bliver holdt i ave. I har vist et enormt antal, har jeg hørt. Uden vildtpleje opstår der overpopulation og sygdomme i bestanden.

    De sæler I fanger lever i naturen og har haft et godt liv og så vidt jeg er informeret, foregår jeres jagt på en human måde. Ikke som færingenes brutale grindedrab, som jeg absolut ingen forståelse har for eller canadiernes brutale nedslagtning af babysæler. Føj!

    Jeg kunne blive ved og jeg bærer mine to sælskindspelse med stolthed.

    SvarSlet
  2. Susling: Jeg forstår heller ikke lige, hvad der går galt, når man boycotter sælskind i så stort et omfang at det går ud over de grønlandske fangere. Vi spiser hele sælen og bruger ikke kun skindet. Sælen lever et godt og anstændigt FRIT liv lige indtil den humant, hurtigt og effektivt bliver skudt og jeg er stolt over de grønlandske fangere, som tog helt til Danmark for at vise og sige deres mening.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.