lørdag den 12. maj 2012

Hvis jeg var en fugl..

Hvis nu jeg kunne planlægge min weekend uden hensyntagen til afstande, tid og penge, ville jeg have startet min weekend med:

fredag at have besøgt Laura på hendes efterskole. Jeg er overbevist om, at hun ville have vist mig rundt på skolen og jeg skulle have hilst på alle hendes venner, forsøgt, at indprinte mig deres navne, så jeg, når hun snakkede om dem til efteråret, kunne huske dem og sætte et ansigt på. Jeg ville så have inviteret hende og farfar ud og spise. Måske ville jeg vælge Færgekroen, men jeg kunne også finde på, at lave noget selv. Der er så mange gode og billige råvarer i Danmark at det er fristende at lave mad i tide og utide.. måske især i utide?!

Hele lørdag skulle afsættes til uld og fibre, for der er uld-festival i Saltum

uldfestival_top_temp

og hvor ville jeg dog gerne have været med.

Godt nok har jeg gang i en laaaaaang cardigan, som for mig, skrider alt for langsomt fremad og bogen, som den strikkes udfra, byder på mange, mange spændende og inspirerende opskrifter, men jeg gad godt se, føle og fornemme alt det andet.. få inspiration til nye farver, nye kombinationer, andre materialer og bare se alle de dygtige og dedikerede strikkere, hvis blogge jeg ofte klikker ind på.

Noooor, hvor jeg altså godt gad.

Når, måske snarere HVIS, jeg fik nok af Saltum, kunne jeg tage videre til endnu en udstiller og når lyset blev slukket og jeg høfligt blev bedt om at drage videre, da der nu var lukket kunne jeg tage ind til min søster.

Hun er i gang med at skrive speciale og jeg har med mine ringe evner forsøgt, at lave et forside billede til hende.

(måske du udfra billedet kan gætte, hvad overskriften er på specialet?)

2

Hun er nogenlunde tilfreds, men hun kan vel ikke være så meget andet, når alternativet enten er at købe et billede eller lade forsiden være udelukkende med tekst. Lige om lidt, -om ganske få dage er specialet afleveret og om lidt over en måned, står hun formentlig med et papir på at hun kan kalde sig cand. jur.

I vinter, da der var mørkest heroppe og kulden bed i knoglerne, besluttede jeg at nye sofaer sagtens kunne vente og bestilte biletter til Sara og mig, så vi kunne være hos Laura, når hun havde sidste skoledag på efterskolen. Det ville også passe med, at jeg kunne være der, når min yngste søster, efter 5 års stædig læsning, kunne række armene i vejret og råbe færdig. Hun har kæmpet bravt med to skolesøgende drenge, jurastudierne og arbejde på Aalborg politistation udover at få en hverdag til at hænge sammen og jeg ved, Laura og så har kæmpet, ihvertfald de første par månede med hjemve og nye vaner, der skulle tilpasses nye omgivelser.

Sara og jeg har vist mere end Jan også kæmpet for at vænne os til at undvære, dem vi holder mest af, så det var passende, synes jeg, at vi købte en billet til Danmark til sommer.. Jan købte, efter lidt pres fra sin kone, forleden også en billet, så nu vil vi være at finde i det danske landskab sølle 14 dage til sommer.

 

Nååå, men det var den her weekend, som er i fuld gang i Nordjylland uden min deltagelse til min store ærgelse.

Til gengæld byder min weekend på kedeligt, koldt, blæsende vejr, som indbyder til indeliv (strik) og en mand, som arbejder nede ved lystbådehavnen (der er 8 timers tvangs-arbejde for medlemmerne i lystbådeklubben, hvor man hjælper med enten at sætte bådebroerne i om foråret eller hjælper med at tage dem op om efteråret.)

 

Der er en grønlandsk børnesang:

“timmiaaraasuuguma suloqarlunga” /hvis jeg var en fugl og havde vinger..

Ja, så ved du nu, hvor jeg ville være fløjet hen

besøg

 enolsen

8 kommentarer:

 1. Fantastisk billede af jer! Dejligt med en ekstra tur til Danmark!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er første gang jeg prøver og jeg blev glad for, at min søster godkendte billedet med det samme

   Slet
 2. Skønt indlæg, der oser af længsel - det kunne også ha´ været så hyggeligt at møde dig :-) Jeg har 1 hel fridag i morgen (for første gang i umindelige tider) og den skal bruges i Saltum :-)

  Fantastisk billede, du har lavet til din søsters speciale - i mine øjne ser det meget professionelt ud. Du tager nogle suverænt gode billeder og jeg ser dem ofte, selvom jeg ikke altid når at kommentere. Ha´ nu en god weekend - forhåbentlig får du strikket noget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gad godt at have vandret omkring og suget til mig af stemningen, inspirationen, farver og alle jer dygtige strikkere.
   Mit billede til min søsters speciale var et forsøg og jeg blev glad for,at hun godkendte det. Jeg er ikke så stærk udi photoshopping og det er heller ikke sikkert, at det er noget, som jeg gider, at gøre mere i, selvom det kunne være meget sjovt, at kunne.

   Slet
 3. Synes at billedet er rigtig godt lavet -jo, jeg kan sagtens - uden at rømme - prale af mine 3 dygtige og kreative døtre <3
  KH mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er mest glad for, at Dudi godkendte uden indvendinger

   Slet
 4. Udfra billedet tror jeg, at din søster skriver et håbløst speciale om identitetstyveri og om der er behov for en særlig bestemmelse i den danske straffelov, eller om de nuværende bestemmelser dækker godt nok. Tak for hjælpen. Skal nok nævne dig i takketalen, hvis jeg består :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg regner skam med at blive nævnt op til flere gange i din lange takketale.. noget med at undvære sin søster i fem lange, drøje år, noget med alle de tårer, der er faldet for hver gang vi skulle tage afsked og ikke mindst alle de kopper fælles kaffe vi har måttet undvære.

   Slet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.