søndag den 5. februar 2012

Efterlysning

Sådan noget pis og lort!!!!

Jan havde glemt sit kamera i bilens handskerum i nat og det er blevet stjålet.

Normalt får han det altid med sig, da det kan ligge i hans lomme.

Og nej, vi låser ikke bilens døre, da vi er bange for, at evt. tyve, så smadrer vinduerne, kun for at finde ingenting, for det er, hvad der normalt er i vores bil af værdier..ingenting.

 

Det er et Canon G12 og det er meget, meget flittigt brugt af både Jan og især mig. Så sent som i fredags brugte jeg det.

Jeg har skrevet det på min facebook-profil og bedt mine venner om at dele min status, jeg har ringet til taxa-centralen og bedt taxa-chafførerne om at være opmærksomme på det, jeg har skrevet det på det “opslagstavlen Sisimiut” på facebook og sendt en efterlysning til lokal-avisen.

Hvad kan jeg mere stille op?

Tyvene får svært ved at lade kameraet op, når det løber tør for strøm, for opladeren ligger her.

Krydser du fingre for, at vi får det tilbage?

2 kommentarer:

 1. 'fuglemanden'05 februar, 2012 18:03

  Åh nej - hvor ærgerligt.

  Har selv prøvet at miste et Canon Ixus kamera.
  Blev selv ret gal - det værste er at miste mange gode billeder der ikke kan tages om.
  Når et sådan lomme-kamera absolut SKAL stjæles, kunne tyve da for f..... ikke efterlade hukommelseskortet...

  Glemte selv at oplyse kameraets serienr. til relevante foto-forretninger; for på et tidspunkt skal tyven jo lade kameraet op, og muligheden for at de vil spørge efter en lader til den bestemte kameramodel, er vel rimelig stor?
  Jeg ærgrer mig også over, at jeg ikke brugte opslagstavlen.gl til at efterlyse kameraet med oplysning om mærke, model og serienummer...

  SvarSlet
 2. Fuglemanden: Heldigvis.. hvis man da kan sige heldigvis i denne sammenhæng er, at der ikke var bryllupsbilleder, konfirmationsbilleder eller andre billeder, som er fuldstændigt uundværlige, men det er så forfærdeligt, ærgerligt, at miste et så dyrt kamera som er under et år gammelt og som vi har så meget glæde af. Jeg er ikke specielt glad for tyvene, kan jeg godt sige dig og hvis de stod udenfor min dør lige nu ville jeg nok læse og påskrive dem en meget alvorlig tekst

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.