fredag den 2. december 2011

Juleklip på skolen og døgnets manglende timer

Jeg har haft juleklip med mine elever på skolen og det er mit sølle bidrag til pynt i klassen.

fnug

mangefnug

stjerner

Mine kollegaer holder julefrokost i aften. Jeg bliver hjemme, for jeg har faktisk så travlt, at jeg ikke burde gå i seng i aften.

Der er julemarked i hallen i morgen, hvor jeg skal sælge mine t-shirts, min fars kuglepenne i moskus-horn og strømpepinde-holdere i rensdyr-tak.

Derudover har jeg en bestilling til et sjal og en hue, som skal strikkes.. inden jul!

Og i virkeligheden ville jeg gerne have nået, at strikke en cardigan/jakke også inden jul, men døgnet består kun af 24 timer, hvoraf nogen skal bruges på skolen, nogen til at sove i og så er der jo ikke meget tilbage til kreativiteter.

 

Istedet for at sidde her, må jeg hellere gå i gang lige nu!

4 kommentarer:

 1. Nej det er lidt et problem her op til jul. Her trænger til en kærlig hånd da min ryg er elendig og jeg næsten ikke kan noget pt men jeg har som du en masse kreative gøremål så noget af den tid jeg har med smerter om natten går simpelthen med at brodere og strikke til den store guldmedalje.Hvor er dine stjerne dog smukke.

  SvarSlet
 2. Karin Grøn: Jeg ønsker dig så god bedring med din ryg.. fandt du forøvrigt ud af, om der er sidste holdbarhedsdato på den kunstige diskus? Måske det ville være en rigtig god ide at opsøge en læge? Det er godt, at du trods rygsmerter kan få tiden til at gå

  SvarSlet
 3. Rigtig god inspiration til julepynt.
  Det ser rigtig godt ud!

  Mvh
  Osteopat eksperten

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.