lørdag den 14. maj 2011

Usorn’ (betyder, at jeg er lidt misundelig)

Og hvem der så bare lige var på disse kanter i disse dage.

7 kommentarer:

 1. Min kammassuaq Louise var deroppe i dag. Mon ikke hun har fået skudt et par billeder.

  SvarSlet
 2. Det var fantastisk at se SÅ kreative folk på markedet... Og selvfølgelig på deres flotte kreationer:-)
  Var afsted med strikkeklubben. Men vi fik ikke lavet noget denne dag:-) Det gjorde ikke noget når man så på kreationer hele dagen...
  Kunne have købt mig fattig i garn... Det blev dog kun til 4 stk. Desværre ingen billeder fra markedet:-( Det silede ned, og jeg var mere optaget af at kigge rundt:-)

  SvarSlet
 3. Dudi: Louise usorn' ;-)

  Louise: jeg gad altså godt opleve det bare en enkelt gang. Det lyder så godt og så fristende

  SvarSlet
 4. Det kan klart anbefales:-) Det var ikke planlagt da vi tog til Brønderslev for at mødes i strikkeklubben. Men ejeren af den butik vi var inde at kigge på fortalte om markedet. Og vi besluttede at tage derhen efter frokosten:-) Ærger mig over ikke at have taget billeder. Men jeg er for øm over mit kamera til at tage billeder i silende regn...
  Der var meget filt-ting. Det siger mig ikke så meget. Det er superflot. Men jeg nøjes med at hækle og brodere. Avanceret kreativitet har jeg ikke tålmodighed til:-)
  Oploader et par billeder af butikken vi besøgte, og selvfølgelig blomster på min side hvis du vil kigge:-)

  SvarSlet
 5. Louise: Jeg smutter forbi dig og kigger på dine billeder og savler lidt :-)

  SvarSlet
 6. Jeg var med i Saltum i maj 2009, som standpasser for Spindeforeningen. Det var en fantastisk oplevelse; at se og selv være en del af en masse mennesker - alle med interesse i uld, strik, spind osv. Det var nogle kolde dage og jeg havde iført mig min varme trøje af Alpaca og hundeuld fra min egen hund. Blev ved den lejlighed kaldt " Rør ved mig", da alle skulle føle hvordan en sådanne trøje var og om den lugtede af hund;-)

  SvarSlet
 7. Susanne: Jeg gad virkelig godt, at opleve det engang.. bare een gang og jeg vil tro, at jeg ville være een af dem, som også ville gramse på din trøje af hundeuld, hvis jeg var der :-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.