onsdag den 27. april 2011

‘44

Det er ikke hver dag, ej heller hver uge eller måned, at nogen ligefrem beder mig om at fotografere dem, så da disse to mænd fra årgang 44, som sad nede foran pølsevognen i dag, bad om at blive fotograferet, kan du nok forestille dig med hvilken hast jeg fiskede mit kamera frem.

44ere

Jeg ville ønske, at jeg fik lov (jeg har aldrig spurgt..jeg bliver forlegen, genert på deres vegne og så bliver det ikke til noget) til at fotografere alle dem, som jævnligt sidder og får sig en kop kaffe, en øl eller lidt solskin på bænken ved siden af pølsevognen.

Dét kunne være sjovt.

årgang44

endnuen44

4 kommentarer:

 1. Det er jo mine "aldersrente" "venner" - altså fra årgang 1944. Det går man meget højt op heroppe:-)Ham til venstre er Henriettes far, og ham til højre kan jeg ikke huske, hvad han hedder.
  KH mor

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe.

  Vidunderlige ting du og din far skaber. De har sjael. Tusinde tak.

  Herlige billeder ogsaa af maendene ved polsebaren.

  KY

  SvarSlet
 3. Hej Dorthe
  Det er nogle meget flotte portrætter du har fået af de to årgang 44.
  Jeg har det som dig, kan heller ikke lide at spørge om at få lov at fotografere, men vi hemmer vel kun os selv. Vi kan jo kun få et nej, måske man skal tage sig sammen og få spurgt, så går det måske også nemmere næste gang.
  KH Anette

  SvarSlet
 4. Velbekomme KY

  Tuumarseeraq, tror jeg der blev sagt mor og kusanaq til de to herrer ;-)

  Anette: Tak skal du have. Måske vi skulle gøre det til et af vores mål at turde at spørge, springe forlegenheden over og kaste os ud i at få nogle portrætter?!

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.