torsdag den 24. juni 2010

Sct. Hans i Sisimiut

Igen i år og helt tro mod traditionen, var der stort.. og her er der virkeligt tale om S T O R T, bål nede ved lystbåde-havnen.

Gamle bådebroer, paller, gamle hundeslæder og en masse affald, er er samlet op ifb med forårsrengøringen og udskiftning af nogle af bådebroerne, hvor der ved een bådebro kan ligge ca. 24-26 (et slag på tasken).

afbrædt

Der var en masse mennesker og der var både snobrød

snobrød

og pølser, som børnene kunne varme over gløder.

O G ikke mindst:

De havde fået nyt musik. NY MUSIK!

Det var ikke det sædvanlige hal-bals-musik fra de ikke-helt-ædruelige tressere, hvor Hammond-orglet med den automatiske trommemaskine var det mest gennemtrængende musik-instrument.

Næ, nej, der var skam moderne musik, som de fleste måske enddog kunne nynne genkendende med på.

Som sædvanligt var der en hyggelig og god stemning.

Jeg fik ikke taget så mange billeder dernede fra i år.

Nød bare stemningen, varmen fra bålet og glædede mig over, at vi- Jan og jeg er medlem af en forening, der år efter år formår, at samle stort set hele byen uanset medlemskab eller ej.

Fik hilst på en masse mennesker, som jeg ikke ser så tit og kigget på drengebørn i alle aldre være fuldstændigt optaget af den åbne ild.

scthansbål

Det er altså godt gået af en forening, der rundt regnet “kun” har højst 250 medlemmer at kunne samle og underholde så mange mennesker!  (Måske flere? Måske færre)

2 kommentarer:

  1. NØJ et stort bål :D Det ser godt ud :) Og snobrød i "Lange baner"!!! ;) Mums.

    SvarSlet
  2. Tina: Jeg fik også lyst til at lave snobrød, da jeg så børnene varme deres ved sct. Hans bålet.Det bliver een af de ting, som jeg vil nå i løbet af sommeren.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.