torsdag den 27. maj 2010

Ved elven

Jeg må gå ud fra, at Laura befinder sig godt i Danmark?

Jeg har kun kortvarigt chattet med hende over facebook.

Jeg krydser fingre for, at jeg skal tyde det som, at hun har det godt!

Lige om lidt, ja faktisk på mandag, tager jeg på lejrskole i knap 14 dage, overlader Sara og Jan i hinandens selskab og så må huset føles meget tomt.. mere tomt end det gør nu, hvor både farmor, farfar og Laura er rejst.

I weekenden skal jeg nå en masse, hvis jeg skal nå det hele og i det her tilfælde bliver jeg nødt til det. Tænke mig om inden jeg pakker, vande de blomster, som Jan højst sandsynligt glemmer at vande, lade batterier til kameraer op… hvad mere???

Der er hverken mobiltelefondækning eller fastnettelefondækning inde i lejrskolen, så der er ingen mulighed for lige at ringe efter småting, som er glemt.

Vi har vhf-radio med og en iridium-telefon, men det er måske lige meget nok at kaste sig ud i brugen af en iridium-telefon, hvis man har glemt noget af mindre vigtig betydning.

En af de vigtigste ting, som jeg skulle nå, inden jeg tog afsted, var at prøve mit helt eget filter af,  (ND8 Hoya) og det tror jeg helt bestemt at jeg bliver glad for. Det er noget mørkere end det filter som jeg lånte forleden og det gør det jo ikke ringere.

Jeg var ude ved elven for, at afprøve det mørke glas.

elven

udsnit

underbroen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.