torsdag den 6. maj 2010

Minder

Jeg har siddet et par timer og scannet billeder af Sara, som skal konfirmeres d. 16. i denne måned.

Neeej, hvor er der mange minder gemt i billeder.

Hyggeligt.

5

16

6 kommentarer:

 1. IGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOU.

  SvarSlet
 2. Ilumut.. og jeg skal bare lukke øjnene og jeg kan mærke deres små kroppe mellem mine hænder, mærke deres barnedufte og glemmer alt det besværlige med vuggestue, børnehave, bleskift og de andre ting. Nuan' Godt at hukommelsen er selektiv.. ellers blev der godt nok ikke født særligt mange børn (tænk, hvis vi kunne huske HVOR ondt det gjorde at få det.. ajjaa)

  SvarSlet
 3. Nååårh! Hvor nuser! Kan mærke den følelse der.
  Og en sød baby og lillepige.
  Men det er nu godt de bliver store og senere voksne og selvstændige. Så kommer der børnenbørn og man er Mormor - skøøøøøønt. Glæd dig til fremtiden.
  Og jeg sagde ikke du skulle glemme fortiden uha da nej da - den er SÅ god at have inde i hovedet og fortælle om og få sviden i øjnene af - - - o.s.v.

  SvarSlet
 4. Kanongodt billede, der udtrykker hele den uendelige kærlighed, man har til sit barn/sine børn i samme øjeblik, de slipper livmodergrebet og gør deres entre i vores barske verden. Hvorimod barnet ser ud til at være en anelse skeptisk over det, det er kommet ud til og skal lære at leve med :-)

  I har kulde og sne... hjælper det lidt, hvis jeg siger, at det har vi også? Nej, ikke sne, men den dersens globale opvarmning kan de godt glemme alt om lige i øjeblikket... ;-)

  Mange gange tillykke med Sara om 9 dage.

  (Hvad betyder nuan'?)

  SvarSlet
 5. Taxastrikker.. jeg glæder mig også til at blive mormor en dag. Jeg glæder mig til fremtiden og til at se dem blive voksne.. Og I som allerede er blevet mor/far-mødre reklamerer jo godt for titlen ;-)

  Ellen: jeg starter med det sidste: nuan er en forkortelse af nuanneq, som betyder, at det er dejligt, godt, glædeligt.
  Jeg er også selv ret vild med et billede. Jeg husker den bløde hud, den dejlige babyduft og følelsen af hele Saras lille babykrop i mine hænder og mod min egen krop.
  Jo, vi har stadig sne, men den tør hurtigt lige for øjeblikket. Der er en anelse kølighed i luften, men kommer du i direkte sol, er der varmt og dejligt. Det er foruroligende som klimaet iøvrigt ændres.

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare søde vores børnebørn..

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.