søndag den 2. maj 2010

Forlæææænget weekend

Laura sagde her til aften: “ Hvor er der bare sket meget i dag. “

Det må jeg godt nok give hende ret i.

Og det er ikke bare i dag.

Også i går.

Denne weekend har strukket sig næsten ud i det uendelige og har givet akkurat det pusterum, som jeg ikke vidste, at jeg i den grad trængte til.

Nøøj, hvor har det været tiltrængt.

Jeg glæder mig i den grad over, at der er endnu en dag i morgen, hvor vi kan sove længe og bruge dagen og tiden til os selv.

I går havde Dudi og jeg planlagt, at vi ville ud på endnu en lille, hurtig og intens snescooter-tur, men desværre var plastikskien på den gode, gamle V-max flækket og hang kun lige akkurat i en gammel, rusten møtrik, der var ved at opgive ævred.

Min far og Jan stod der straks og baksede forgæves med den og da tiden var knap og kostbar, aflyste vi turen og drog afsted på Sømandshjemmet i stedet.

Det var en fin afløsning.

Lidt senere på dagen kunne vi konstatere, at de legesynge unge mænd var dukket op på Spejdersøen.

leg1

leg2

leg3

leg4

Nogen hader, når der bliver leget på Spejdersøen, mens andre står og kikker lidt fascinerede på.

Jeg hører til den sidste af slagsen, for jeg ved jo, at der højst går et par dage, hvor der kan leges på den måde og så er det slut med larmen og ændernes vilde flugt ind over land og by.

Men noget drager, når søen er halvvejs optøet og den står en smule under vand. Jeg vil tro, at de fyre har mere styr på deres snescootere end jeg har over min elektriske tandbørste. 

Dudi skulle sammen med resten af familien se All Stars og især Julies All Stars og jeg kunne så passende slå et par marengskager sammen mens tv-et kørte højlydt i baggrunden til den spise-komsammen, der var arrangeret hos min far og mor: grønlandsk stenbidderrogn, røget hellefisk og grønne asparges, grønlandsk lammekølle og slutteligt æblekagerne på marengsbundene.

Efterfølgende flyttede selskabet over til os, hvor jeg havde stillet fotolamper op til fællesfotografering,

farven lilla

hvor jeg må konstatere, at jeg skal øve mig lidt mere i at stille lys op for at det bliver lige nøjagtigt som jeg vil have det.

Jeg har tiden og lysten, så det skal nok komme.

janoglaura1 

sara2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.