onsdag den 9. december 2009

Anonyme kommentarer

Sisimiut d. 09. dec. 2009

Kære Anonym

Først vil jeg sige tak for dine rigtigt mange kommentarer rundt omkring på min blog. Det må have taget dig lang tid at høvle hele 2 blogge igennem?

Dog har jeg set mig nødsaget til at slette dine mange kommentarer, da jeg finder dem både små-perfide, ret ligegyldige og især sarkastiske.

Jeg har ikke slettet dem af hensyn til hverken dig eller mig selv, men af hensyn til alle de mange andre, der lægger den ene søde kommentar efter den anden, og især fordi jeg forsøger at holde en sober tone både på denne adresse og på min brokkeblog, både hvad jeg selv skriver, men så sandelig også ønsker, at de kommentarer, der lægges ind ikke støder nogen eller afholder andre fra at kommenterer.

Det håber jeg, at du forstår?

Når nu du har brugt så meget tid på at læse, hvad jeg har skrevet og tilsyneladende ikke finder glæde ved mine skriblerier kan jeg foreslå dig, at du enten finder en anden side på det uendeligt store internet eller sender mig en mail, hvor du kan fortælle mig, hvad du helt konkret er så utilfreds med.

Med venlig hilsen Dortheivalo

P.s Er det fordi du er genert, at du ikke vil give dig til kende eller er det fordi du selv synes, at det faktisk er pinligt at belemre andre med sarkasme og perfide udtalelser, der hverken er konstruktive eller opmuntrende?

Jeg gætter  selv på det sidste, men jeg skal jo ikke dømme dig, når nu du ikke vil give dig til kende og jeg derfor ikke ved, hvem du er.

13 kommentarer:

 1. Øv øv, hvor er det bare usselt, når folk kommer med negative kommentarer og ikke engang tør stå ved det. Taamak appasitsigisumik pissuseqarluni inoqatiminut qanoq ajoq, takutiinnarpaami inuk taamatut allataqartartoq inuttut qaqoq appasitsiginera, inoqatiminulluunniit aqaqqinnissinnaanngikkuni :o(
  Ved at opføre sig så lavt, så viser det vel bare, hvilket lavt selvværd personen må have, og det må heller ikke være sjovt, at have så lidt respekt for sine medmennesker. Bare min mening... En god ide, er måske også at prøve at arbejde lidt med sig selv, hvis man går og har det så dårligt, at man ligefrem må svine andre til.

  SvarSlet
 2. Det evige problem med anonyme kommentarer. Folk der sidder og gemmer sig bag deres anonymitet i diverse debatfora og ødelægger en eller god og konstruktiv diskussion. Æv. Da Sermitsiaq.gl ville droppe de anonyme kommentarer, var der pludselig over 100 kommentarer (både fra navngivne brugere, men også fra de anonyme bruger) om retten til ytringsfrihed og den sædvanlige smørre om at det var et lille land og det ikke var godt,hvis chefen læste, hvilke holdninger man havde....Iiiih du milde. Hvis man ikke kan stå ved sine holdninger, må man s.. da holde dem for sig selv!
  Jeg er personlig glad og stolt af vores grundlovsbeskyttede ytringsfrihed, men når man i ytringsfriheden hellige navn, tror at man så også har en frihed til at chikanere, nedgøre og svine andre til, så er det direkte misbrug af sin ytringsfrihed og en total misforståelse af sin ret.
  Det er grimt og det er usselt. Derfor mener jeg, at det er en rigtig god ide at slette sådanne kommentarer STRAKS. Lad ikke sådanne kommentatorer eller debatører eller komme til orde, hvis deres hensigt blot er at nedgøre eller chikanere andre.
  Dorthe, jeg håber at du fortsætter på bloggen. Det er DIN blog og du må helt selv bestemme, hvad der skal stå i den, sålænge det er indenfor lovens rammer :-)
  Jeg er SÅ glad for at jeg kan tage et lillle dagligt smut forbi.
  knus og kram din lillesøster Christina Johnsen - alias Dudi - Aalborg!!

  SvarSlet
 3. Dudi og Lena: man kan jo godt skrive en kritik i en sober tone og med respekt, men at gøre det anonymt og uden respekt.. så står jeg bare totalt af! Jeg har skrevet, at man kan sende mig en mail, hvis man har lyst og alle skal da være velkomne til at sende mig en mail med en uforbeholden mening, men stadig vil jeg gerne vide, hvem jeg korresponderer med. Det er vel ikke for meget forlangt? Jeg forsøger at holde en pæn og sober tone, aldrig at nævne navne i negative sammenhænge.
  Stå dog frem og stå dog ved!

  Sneræv: grrrr :-)

  SvarSlet
 4. Suk. Øv, at du også har været udsat for det. Godt, at du tager det op!
  Tak for, at du fortsætter med at skrive på dansk. (Hvis du gik over til grønlandsk ville det nok sætte en ret hurtigt stopper for udtalelserne....)
  Jeg nyder at læse din blog og se dine smukke, smukke billeder.

  SvarSlet
 5. Øv altså. Anonyme kommentarer kan ikke bruges til en dyt! Hvis man ikke kan stå ved sine meninger, positive som negative, kan man proppe dem i skraldespanden. Det er så tåbeligt og lavt ikke at ville give sig til kende. Jeg er en af de mange, som nyder din blog og dine billeder. Du er en utrolig dygtig fotograf, som fanger stemning og den meget smukke grønlandske natur, så man er ved at rejse derop igen, og helst med det samme. Jeg har så også set, at du også er super dygtig til at lave smykker. Specielt er jeg vild med dine ringe. Hvis du en dag vil skifte fag, kan du både blive fotograf eller smykkedesigner, du har mange talenter.
  Tak for en dejlig blog.
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. Du er ikke den første og nok ikke den sidste heller som bliver udsat den blog-chikane, men hvor er det dog ærgeligt! Jeg nyder sandelig også dine billeder og din fortælling og engang imellem har vi brug for at få luft, så er bloggen god. Jeg er heller ikke glad for anonyme kommentarer og jeg tager da op til overvejelse om min egen blog skal udelukke anonyme for fremtiden. Håber du er blevet din plageånd kvit.

  SvarSlet
 7. Øv hvor surt.
  Kan godt følge din lede. Det føles vel henad at have en uvelkommen på besøg ovenikøbet uden at vide hvem det er.
  Jeg glæder mig hverdag til at besøge din side med årstidens billeder med lyde/dufte man har indprintet, og følge med i en hverdag, som man havde engang

  Hilsen Phine

  SvarSlet
 8. Os sneræve har skam aldrig været anonyme... hømf!

  SvarSlet
 9. Næ Sneræve er bestemt ikke anonyme. De er smukke, flotte og snu.

  SvarSlet
 10. Kære Dorthe

  Jeg synes faktisk godt, at du kan tillade dig at (for)dømme vedkommende, netop fordi han/hun er for fej til at give sig til kende.
  Blogspot og Wordpress kører åbenbart på to forskellige måder, for WP tillader ingen at komme igennem uden en emailadresse, som dog er usynlig for alle andre end blogejeren.
  Dine pæne ord til ham/hende er nok spildte guds ord på Balle-Lars, for jeg har set flere ynkelige eksempler på, at der virkelig er nogen, hvis eneste ambition her i tilværelsen åbenbart er at svine andre til.

  De har et problem, men det ved de sikkert ikke selv.

  Jeg vil kraftigt understrege, at jeg, som rigtig mange andre, nyder din dejlige blog og dine lige så dejlige billeder, så bliv endelig ved og lad ikke sådan en enkelt syg person gå dig på.

  Jeg er også ramlet ind i blogge, jeg ikke bryder mig om. Men dem 'besøger' jeg så kun denne ene gang - og jeg synes ikke, at jeg behøver at kommentere, hvad jeg mener om dem :-)

  SvarSlet
 11. Fniiis - en gang var der en der på gebrokkent engelsk fortalte mig at jeg havde nogle "dejlige damer"?? på min blog. Jeg blev skam tilbudt at bytte billeder!?! :-)
  Hvorfor? Jooe, jeg havde såmænd lavet fingerløse handsker og jeg kaldte dem for SMS-handsker. Jeg tror det var en maskine der havde opsnappet "SMS" som noget uartigt - men et godt grin gav det da og slettet blev det. SELVFØLGELIG skal du ikke finde dig i utidig brok fra nogen du ikke kender. Mon det er en fra skolen? Her tænker jeg: stor teenager der selv kan bestemme hvad man skal lære/lave i skolen = ingenting. Og så kommer du og siger at man SKAL lave det og det og det. Bare en ide.
  Og så er de billeder altså bare blærede - på den fede måde.

  SvarSlet
 12. christunte: Jeg skriver helst på dansk og det fortsætter jeg med uanset hvad.

  Pia: jeg vil jo også gerne give min familie, der ikke har google-konto mulighed for at kommentere.. fx. min svigerfamilie og min lillesøster i Danmark, så den overvejelse har jeg end ikke gjort mig.

  SMS handsker, Taxastrikker.. jeg kom altså til at smile :-) Jeg har ingen som helst anelser om, hvem det kan være, desværre

  Ellen: Jeg forstår heller ikke hvorfor vedkommende ikke bare klikker videre til en anden side, men absolut ser sig nødsaget til at komme med dumme kommentartarer.
  Jeg vil da heller ikke lægge skjul på at jeg tænkte grimme tanker, men jeg skyndte mig at lægge dem bagerst og skrive i en sober tone, så selv han/hun kunne se, at det kunne lade sig gøre.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.