tirsdag den 20. oktober 2009

Mandagstema-NATUR

Jeg halter som sædvanligt bagefter.

Meget bagefter.

Og jeg kan ikke engang undskylde mig med, at vi heroppe på Grønland er 4 timer bagefter fx. Danmark, Norge og Sverige. Ihvertfald noget af Grønland er 4 timer bagefter, noget kun 3, hvis man bor på Østgrønland, hvilket jeg ikke engang gør.

Jeg er faktisk et helt døgn efter, men jeg sniger mig i al ubemærkethed på vognen alligevel.

Jeg vil nemlig med i den sjove og spændende leg, der afholdes her (klik på billedet)mandagstemaHeroppe er alting mere eller mindre præget af naturen og det er svært at finde ET billede, syn’s jeg, der afspejler naturen, for jeg kunne have valgt at vise billed(-er) af fugle, fisk, pattedyr, slædehunde, rensdyr, hvaler osv. Måske burde jeg have valgt et billede med hav og sejllads, for det er jo det jeg allerbedst kan lide at foretage mig, men af en eller anden grund syn’s jeg at der skal være noget land med i natur..hvis du forstår?

Nu greb jeg næsten tilfældigt ned i min harddisk og fandt nogle billeder, der afspejler den natur, der er lige omkring mig.

Snefygning i januar, set fra min hoveddørsnefygning

Vinterdage, hvor havet indhylles af sørøg kutterisørøg eller begynder at fryse helt til?tremåger eller dejlige forårsdage, hvor vi kan sidde ude og slikke de første stråler solskin i sneensolbadisneenKøre både hundeslæde [3[9].jpg]og snescooter førstefjordVarme sommerdage med myg og myggestik, sommerferie og langsomme dage13Eller flittige efterårsdage, der står i rensdyrjagtens tegn, og sejlture i både Jans båd didi og i min jolle.

Vi kommer ind i fjordene og nyder at om efteråret er myggene næsten væk igen1.fjord og lidt senere, ligesom nu, falder den første sne og vinteren anmelder sin ankomstkællingehætten Og i dag er kan jeg ikke kalde det andet end for vinter. Der ligger masser af sne overalt og det varme tøj er fundet frem. Men med det sene efterår/ tidlige vinter har vi også de flotte solnedgang og det spændende lys. flottesolnedgangeDet er hvad jeg umiddelbart forbinder med NATUR som var mandagens tema.. altså i går. Og du kan se, hvad andre, der kan finde ud af at overholde tiden, har valgt at vise af NATURbilleder

P.S Undskyld jeg kommer for sent. 

7 kommentarer:

 1. Disse vakre bilder er og blir tidløse.
  Så nu er det skrevet og kan minnsanten leses høyt;)

  SvarSlet
 2. Tak Barfuss. Jeg havde skam planlagt at fotografere NATUR i dag, men så smuttede dagen fra mig og lyset forsvandt, og jeg ville være med, såå..
  TorAa: Tak!

  SvarSlet
 3. Hei
  Så mange flotte bilder:o)

  Klem

  SvarSlet
 4. Der er betagende flot lige omkring dig. Egnen du bor i jo totalt anderledes end her i syd Danmark.

  SvarSlet
 5. Du har da fuldstændigt ret i, at der er meget anderledes heroppe ved den nordlige polarcirkel i forhold til det sydlige Danmark, men der findes mange smukke steder omkring dig også.. det har jeg nemlig selv set.
  Tak Bea, der er som sagt smukt omkring mig og sikkert også omkring dig?
  TorAa.. tihi.. har du læst mit indlæg højt? Tak for dine fine ord.

  SvarSlet
 6. Jeg blir bare overlykkelig når jeg ser bildene dine. De er flotte!

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.