lørdag den 8. august 2009

Søstersejllads

Jeg fik overtalt Lena til at tage med mig ud og sejle i dag, kaffepauseog det var en dejlig, dejlig tur, hvor vi fik masser af sol på næsen, frisk havluft, og set nogle enkelte sæler, som jeg skød forbi på. Skidt med det, sålænge de sælger frosne kyllinger og færdige pizzaer i Brugsen. Byen blev mindre og mindre, og vi forsvandt længere og længere ud mod vest. Tid og sted var næsten væk.

Havet var blåt, blåt og uendeligt. Hvis du ikke lige havde fundet ud af det, kan jeg betro dig, at jeg bare elsker at tøffe rundt ude på havet, blive vugget af bølgerne og fornemme havets uendelighed. Det er balsam for fortrængte, stressede sjæle. Det åbner mine tanker og giver plads til flere, og plads skal der være. Gid det er sejlvejr igen i morgen. Måske skulle jeg have været havmåge, en stor hval, en knækket bølge eller bare sømand?  Et billede af krusninger på havet i dag, skal være dagens billede.

4 kommentarer:

 1. Uh - det lyder altså skønt, Dorte!

  SvarSlet
 2. Det var altså een af de dage, Christunte, som bliver gemt og hevet frem en kold vinterdag. Det var skøøønt og især fordig jeg kunne lokke min søster med.

  SvarSlet
 3. Usoorn. Gid jeg kunne være med. Og bagefter en dejlig varm søsterkaffe.

  SvarSlet
 4. qaami så kom dog ;-) Hmmm.. når du engang er færdig med alle dine studier og du er blevet stinkende ring, Dudi, så har du så mange både du kan invitere os ud og sejle i ;-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.