torsdag den 6. august 2009

Næsten færdig

Nogen gange, fx. lige nu, synes jeg, strik tørrer ufatteligt laaaaangsomt. Kom nu, kom nu, tør lidt hurtigere! Jeg vil prøve den på. tørring Dem af jer, der kender “Pyramide” af Hanne Falkenberg, har nok bemærket at jeg har lavet halsen om. Jeg ville have den lukket og ikke som i originalopskriften med en slids ned, så man kan se ens bh, når man bukker sig

(for mit vedkommende er det bestemt ikke et kønt syn, hverken bh-en eller det som bh-en gemmer på, såååå…lukket, TAK!)

3 kommentarer:

  1. Det er altså en virkelig, virkelig flot bluse! Syede du slidsen sammen, eller strikkede du fra begge sider af opslåningskanten?

    SvarSlet
  2. Den er da bare lækker. Købte kittet for rigtigt mange år siden, men har aldrig fået den strikket, fordi jeg var bange for, at den blev for kort. Hvor lang er din trøje blevet?

    SvarSlet
  3. Nej hvor er den flot. jeg kan godt forstå du holder den lukket. Det gør den bestemt ikke grimmere- den er meget meget smuk og unik. Helt skøn farve - lige min smag. Bare ærgerligt at de modeller er så dyre. Jeg tænker sommetider på hvad selve mønstret egentlig koster, hvis man skulle trække det fra garnets pris. jeg ved det ikke, men det kunne da være meget sjovt at vide.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.