fredag den 7. august 2009

Hvaler og vasketøj

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og i dag fredag.. så lang tid er det siden jeg sidst var ude og sejle. Ikke fordi der var specielt godt sejlvejr.. altså til sæljagt, men vi forsøgte os da. Der lå to mindre hvaler inde i fjorden hvalhale hvalblåstog da vi sejlede hjem havde vi en stor, gul og helt rund måne i ryggen, fuldmånefuldmåne2   mens solen sank stor og rød ned i havet foran os. Det var utroligt smukt. Jo, alt i alt har det været en god dag, hvor jeg nåede at komme til bunds i vasketøjskurven, vasketøjfå strøget al mit strygetøj, være på café med Lena og pigerne, klappet hestene, hest få fotograferet hestene og min nye trøje og en dejlig sejltur. Nej, jeg ville være et skarn, hvis jeg var utilfreds!

2 kommentarer:

  1. Skønne og smukke sommerbilleder fra Grønland- det kan ejg aldrig få for meget af. Trøjen er så flot, men du har ret- det er for stor til dig. Ærgerligt, men du er jo heldigvis kvinde for at lave tingene om.

    SvarSlet
  2. Tak Karin. Grønland er meget, meget fotogen, så billeder heroppe fra bliver næsten altid gode. Jeg strikker ikke blusen om, men jeg kunne finde på at strikke en ny ;-)

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.