onsdag den 22. april 2009

Mangel: dyrlæge!!!

ADVARSEL: VOLDSOMT billede længere nede! Så kan du vælge at springe dette indlæg over. DMI har lovet høj sol og varme grader de sidste to dage, men har ikke holdt deres løfter. Både i går, i dag og i morgen skal vi være ude sammen med vores elever: “udeliv”. Der bliver stået på langrendsski, kurebrædtsvæddeløb, sækkevæddeløb, kartoffelvæddeløb og almindeligt socialt samvær med eleverne og eleverne indbyrdes. Jeg ønsker for arrangementet, at solen står højt på himlen i morgen som en god afslutning på vores dage. Selvom solen ikke er fremme, tør det lige så stille og de få istapper der stadig hænger fra husenes tage drypper lystigt.toistapper  Jeg ville ønske at kunne fange en dråbe i flugten. Det kunne være flot, og jeg har set lignende billeder og kunne godt selv tænke mig at fange billedet. Sådan et, hvor dråben er flot veldefineret og market hele vejen rundt i kanten. Og meget gerne, hvor man kan spejle omgivelserne i dråben og jeg skal komme efter dig.istapJan tog med Sara ud og køre en kort hundeslædetur. Hvalpene skulle køres til. Dét gik rigtigt fint. Det ligger tilsyneladende i blodet på en slædehund, at den skal trække, for begge hvalpe havde trukket, som gamle garvede slædehunde. Hvad der var meget, meget lidt fint, var at Balto er kommet til skade. Hvordan ved vi ikke og hvornår ved vi heller ikke. Det er enten sket i nat eller i dag.  Jeg har ringet rundt for at høre alle naboerne om de har observeret noget usædvanligt, men nej, det har de ikke. Det kan være Vaks, der har haft fat i ham, men de har nu ikke for vane at slås voldsomt. Balto virker ikke synderligt påvirket af det. Nok snarere over al den postyr vi laver over det.Der er ingen dyrlæge i byen, så vi må ty til selvkombinerede behandlinger, når noget sker eller i værste fald ringe til hundeskyderen. Lige om et øjeblik kommer en anden hundeejer, som har noget binyrebarkhormon og pencillin, begge dele som injektion, og nogle klemmer til at holde sammen på såret. Men er du dyrlæge og læser med, må du meget gerne komme m ed nogle gode råd til hvad vi ellers kan gøre, for hundeskyderen er ikke en løsning vi har lyst til lige nu. Øv, hans kønne ansigt. Min darling og min yndling.baltossårbaltossår2

6 kommentarer:

 1. Åh, den stakkels hund. Dorthe, selvom du sendte en advarsel ud, skulle jeg jo se. Jeg tror, du har ganske ret i, at dyrene tager det helt anderledes end vi mennesker, når de kommer til skade. Håber han hurtigt kan komme i bedring.

  Kisser

  SvarSlet
 2. Kisser, det håber jeg godt nok også..

  SvarSlet
 3. Hvordan går det med hunden. Fandt i en løsning (lappeløsning...) af en eller anden art. Det ser ikk godt ud.

  SvarSlet
 4. Åh, det er dybt. Godt I har lappet ham sammen og givet ham behandling med antibiotika. Nej hundeskyderen kan man næsten ikke holde ud, når det er sådan en flot og god hund. Håber, det går.

  SvarSlet
 5. Ojojoj, stackars Balto och er. Det ser ont ut. Vad kan ha hänt??
  Hoppas på god bättring.

  SvarSlet
 6. Balto er allerede i bedring, Annela og det er bare så godt. Han får nok et barskt Clinton-udseende, hvlket sikkert passer ham godt?

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.