tirsdag den 31. marts 2009

DORTHEIVALO

Jeg skal da også lige prøve det roste LIVE WRITER! Hvis sandheden skal frem, ved jeg ikke lige, hvorfor det skulle være bedre..Kan du svare på det?

nythår2

6 kommentarer:

 1. For mig er Live Writer meget bedre, fordi jeg kan se, hvordan det jeg skriver, kommer til at stå. Jeg skriver på en hel side i stedet for i en lille firkant, der er helt uoverskuelig.

  Jeg kan sætte billeder ind lige, hvor jeg vil have dem - uden at skulle flytte rundt med dem.

  OG så kan jeg linke til en anden side og bede om at få den lukket op i en ny side - uden at skulle ind og ændre i html'en.

  Kan man se, at jeg synes, at det er meget nemmere - hæ, hæ!

  SvarSlet
 2. Hmmm - sådan en vil jeg altså have! Måske til feriebrug eller til altmulig-andetbrug. Strikkebloggen skal nemlig helst kun være strikkeblog - også selv om det går lidt trægt for tiden.

  Dit hår ligner mit.Til min frisørs store fortvivlelse så vil jeg ikke have det klippet i etager og fladt. Mit hår fylder og det har det altid gjort - så det skal det!

  SvarSlet
 3. Jamen det kan da godt være, at jeg bare skal prøve det et par gange for at kunne se, at live writer er bedre? Måske er jeg bare så indgroede i mine vaner at jeg stadig synes at den "gammeldags" metode er ok? Mit hår gider jeg ikke kæmpe mere med så det får lov at stritte eller lade være! Jeg gider ikke forsøge at tvinge det til at være noget, som det ikke er, Basta! Min blog har forresten udviklet sig mere og mere hen i retning af at være dagblog og ikke strikkeblog, og det er vel også fint nok?!

  SvarSlet
 4. Hm Dorthe - vi er jo heldigvis forskellige, så bliv da ved med at skrive i blogger, hvis det passer dig fint :-)

  Mht. hår, så har jeg også opgivet mit. Det bliver klippet en gang i mellem og passer ellers sig selv :-) Dit ser nu rigtigt fint ud!

  SvarSlet
 5. Jeg synes det fedeste ved Live Writer er billedmanipulationsfunktionen. Klik paa billedet og vaelg fra de forskellige muligheder til hoejre. Det er saa nemt at faa billederne til at sidder der hvor man vil og man er ikke noedt til at oploade dem i den rigtige raekkefoelge etc.

  SvarSlet
 6. Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.