onsdag den 20. august 2008

Undren

Hvad er det lige, de vil have os til?? Tager de gas på os eller mener de det helt alvorligt? Eller synes de, at vi selv skal tage stilling til, hvor hurtigt vi kan/må køre? Eller har de ikke kunnet bestemme sig?
Ude ved vandværket er der også en eller flere vittige sjæle, der har moret sig med at stille alle stenene på højkant. Eller har de kedet sig? Eller er det en hemmelig kode, som jeg bare ikke kan forstå? Eller er der en, der har "vendt hver en sten"? (fandt de noget?)

Graffiti er aldrig særligt vittigt, og slet ikke når de ikke engang kan stave,

men jeg kunne nu ikke lade være med at smile alligevel..og jeg smilede også fordi jeg ikke længere bor i boligblok selvom de har en OK udsigt, ihvertfald den ene vej. Og så smilede jeg, da jeg kikkede ned på jorden fra øverste etage, for 2 mennesker har savet jord/tørv ud så dem, der ankommer og afrejser med fly får en lille hilsen fra luften. Der er såmænd nok at smile ad, hvis man gider?!

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtig godt ud med tørvene. En sød hilsen hvis man lige skulle komme forbi, hehe.

    Tænk at der kan gro spidskål i Grøndland. Det vidste jeg slet ikke. Men jeg lærer hele tiden noget nyt om landet ved at følge med her på kanalen. Så tak for det.

    SvarSlet
  2. Mette, velbekomme..og tak fordi jeg kan bidrage med noget

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.