onsdag den 7. maj 2008

Vanding

Jan hev mig med ud på cykel..jeg har det bedst med, at der skal være et formål med mine anstrengelser...så længe jeg anstrenger mig, så jeg brugte cykelturen til at komme ud til Lenas planter og få dem vandet lidt. Ude på vejen mødte jeg nogle børn, der hinkede i hinkerude, og de havde ikke noget imod at jeg legede med. Jeg gennemførte på en 3. plads. Vi var tre! De fleste veje er snefrie nu, og sneen trækker sig tilbage med en forbløffende hast, ligesom jeg også vil haste med at sende tante Emmas håndledsvarmere. Jeg håber, at hun bliver glad for dem, og kan lide farverne.

7 kommentarer:

 1. Det ser rigtig godt ud, og hun har fødselsdag i denne måned, var det "det" du kunne mærke?

  SvarSlet
 2. Og så håber jeg at din nye båd larmer som meget, at alle små og søde sæler kan hører dig på lang afstand.
  Ha ha.

  SvarSlet
 3. Det er en 4-takt motor, så den er næsten lydløs, så de søde sæler slipper ikke væk, men det kan være at de nuttede kalve og små søde og lyserøde smågrisefra Danmark slipper udenom mine kødgryder ;-o

  SvarSlet
 4. flotte, flotte pulsvarmere.
  jeg er også lige blevet færdig med et par og 2 stk sjaler med perler, af moskusuld, de blev også fine, jeg kan desværre ikke vedhæfte billede.
  Dine billeder ligner noget "nipisak" tid, uuhm, mamassapput.
  hilsen Josephine

  SvarSlet
 5. Tak, Josephine. Pulsvarmerne er blevet afsendt i dag. De skal gerne ende i Esbjerg hos en ældre dame, der har fødselsdag i denne måned. Hvad hedder din far, Josephine..(undskyld jeg spør'!)

  SvarSlet
 6. Ja, nu JEG "kender" dig så godt, må du gerne spørge :o)
  Min far gik bort for maange år siden da jeg var ganske ung. Han hedder Jens Jørgen Chemnitz.
  Jeg har en navnesøster, der vist har boet i Sisimiut, - ca. din årgang, måske det er hende du har i tankerne ?, hendes far var leder af noget teknisk noget.
  Hilsen Josephine Chemnitz

  SvarSlet
 7. Hmm..Måske skulle jeg sige: Endelig een, som virker ubekendt?! du ved jo, at heroppe kender alle stort set hinanden, men umiddelbart siger det mig ikke noget. Jeg er glad for dine kommentarer, og når jeg ser en nipisak, skal jeg fotografere den til dig ;-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.