lørdag den 12. april 2008

Tillykke Lena

I dag er det Lenas fødselsdag. TILLYKKE, Lena. Hun er rejst til Ilulissat til møde i morges og kan ikke engang fejres herhjemme. Hun har lovet os noget kaffe på fredag, og kan modtage sin gave. Hun må have fået sig en fødselsdags-kammerat, for når der bliver født een, her i byen, bliver sygehusets flag hejst (og når nogen dør, bliver det hejst på halv) Hvis barnet, der er blevet født i dag på samme dag som dig, Lena, kan det kun blive et godt og dejligt menneske, der er rummelig, givende, stædig på den gode måde, dygtig til sit kommende arbejde og elskelig i enhver henseende. Jeg håber, at barnet som er blevet født i dag har en storebror eller storesøster, for du er en dejlig lillesøster (og storesøster for din lillesøster) Under alle omstændigheder ønsker vi dig et stort tillykke herfra, og håber at du trods alt har haft en god dag. Jeg har haft travlt med at bage hele dagen, for i morgen er det Simons fødselsdag og så skal der naturligvis holdes kaffemik. Han bliver 21 år. Han kom i fredags og rejser først igen på fredag, så vi når at få nogle dage sammen med ham og det er dejligt. Om det var almindelig overspringshandling eller om det var dårlig planlægning, kan jeg ikke svare på, men jeg brugte alt for meget (bage-) tid på at gøre ovnen fuldstændig klinisk ren og vaske køkkenskuffer, og som om det ikke var nok med spildtid, skulle jeg også til møde i aften. På vej hjem, kunne jeg konstatere, at hestene igen var rendt hjemmefra. De hyggede sig igen nede på spejdersøens is. De er altså noget egenrådige.

8 kommentarer:

 1. De stakkels dyr! De er da tørstige;-) - eller også har de et godt overblik dernedefra.Den der med flaget - hvad naturen i Grønland ikke har i varmetemperaturer har folkene da vist i deres hjerter.

  SvarSlet
 2. Tror nok jeg ville kigge en smule hvis der kom en flok heste spankulerende forbi her, uden deres ejer ;0)

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. De vil selv bestemme, hvor de skal stå (ikke vi..)

  SvarSlet
 6. Jeg har ikke andre steder hørt om at man på sygehuse hejser flaget hverken på hel eller halv når nogen bliver født eller dør, men det er dejligt at få et barn og kan se flaget blive hejst. Det gør også at vi i byen kan følge lidt med og glæde/sørge sammen.

  SvarSlet
 7. Hej Dorthe
  Tak skal du have for dine pæne ord.
  Jeg havde en rigtig god dag, Johannes' mor havde inviteret til en lille kaffemik så vi hyggede os noget. Da jeg så kom til mødet, sang hele flokken fødselsdagssang for mig, det var meget rørende, men jeg blev nu også lidt pinlig berørt ;o)
  Og Simon, tillykke med fødselsdagen, vi ses nok i Kangerlussuaq på torsdag?
  Hilsen Aja Lena

  SvarSlet
 8. Lena, Simon skal først flyve tilbage på fredag (du havde ret og jeg tog fejl) Måske når I lige at se hinanden her i Sisimiut. Pæne ord til en "pæn" person/kvinde/søster, som har gjort sig fortjent til det!!

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.