onsdag den 16. april 2008

Taknemmelig

Så ringede Jan lige pludselig i dag:"Hvad tid kan du gå fra arbejdet??" Jeg: "Laura skal jo til synsprøve kl 14.00 så...." Jan:"Jamen, skal vi så ikke køre på snescooter sammen med Jesper og alle ungerne ind til Jesper og Christines hytter?" Jeg:" Joooooooooooh..." Og sikken en dejlig dag. Jeg fik tømt hovedet i mandags, men i dag blev ikke bare hovedet, men kroppen og sjælen, fyldt op med glæde og lykke. Det har været en dejlig dag og det blev bestemt ikke ringere af, at mine tre unger var med og hyggede sig. Jan og jeg tog hinanden i hånden og gik en lille tur op i fjeldet og kikkede på udsigten, nød det vi så og gik ned igen til de andre og startede engangsgrillen. Livet er dejligt og jeg nyder hvert et øjeblik som var dét det sidste. TAK! (Hvorfor der ikke er billeder af Laura?? Fordi hun ikke vil have det-øv, men jeg kan fortælle, at hun fik lov til at prøve et par kontaktlinser og at hun fik lov til at få nogen til når hun skal gradueres og til GM, derudover har hun fået et par solbriller med styrke i, og nye (almindelige) briller, da hendes styrke har ændret sig)

2 kommentarer:

  1. Jeg er dybt dybt misundelig. Savner snescooterturene helt vildt. De dage hvor man kan blive ude til sent om aftenen, fordi solen ikke går ned. Jeg kan næsten hører sneen smelte og dryppe på billederne. Jeg kunne godt bruge et par dage hjemme. suk. Nå men det bliver bare et par dage i sommerhuset i stedet. Lidt har også ret.

    SvarSlet
  2. Ååårh, din stakkel, men husk på at i tilgengæld har nye kartofler (vi har slet ikke nogen i byen i perioder)I har forår, hvor alting spirrer og gror. Husk at være glad for det, I har...men jo! du har ret! Det er en DEJLIG TID vi går i møde (altid)

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.