onsdag den 2. april 2008

Indsamling

Jeg har samlet solskin i dag. Solskin til de triste og grå dage. I dag fik jeg samlet til mindst en uge. Det har været en dejlig dag med blå, høj himmel og en sol som både varmede og skinnede. Snescooteren blev luftet, Sara fik ordineret 5 minutters sol på næsen og min mor blev hentet, så hun også kunne få lidt fartvind på kinderne. Laura, Niviaq og Jan tog ud og køre en lille kort slædetur, hvor de kunne konstatere, at vores syge hund, er syg. Den skal aflives een af de nærmeste dage. (Min søster Lena, har kikket forelsket på skindet..) Havet lå fuldstændigt blankt og uimodståeligt blankt, men min jolle står på land, så det kunne jeg ikke bruge til andet end at nyde..Når solen skinner, er denne tid bare den aller-aller-allerbedste

5 kommentarer:

 1. Hej Dorthe

  Jeg er ikke selv blogger, men kigger gladeligt med på din blog, og hver gang bliver jeg stolt over at være halvt grønlandsk. Sikke nogle smukke billeder og hvilke naturoplevelser du får. Er vokset op i DK og har kun ferieret i Grønland, vi er fra Qaqortoq. Glæder mig til at kunne vise min mand og to små børn mit mødrene land ; ) indtil nu kan jeg vise min mand dine smukke billeder. Tak for det! Du kan se mig/os på www.123hjemmeside.dk/gladeboern

  I Sisimiut kender jeg Nauja Ferdinandsen og hendes familie. Det er vores store drøm en dag at kunne sejle fra Sydgrønland til Nordgrønland og se indlandsisen i Ilulissat. Som sagt indtil det kan det give ro i sjælen at vide, at der er i verden findes så smukke steder, som dine billeder fortæller os og vide, at en dag bliver det vores tur til at opleve det.

  Mange hilsner fra Gitte

  SvarSlet
 2. Først tak for opskriften.I går fandt jeg en i mine gemmer der er nøjagtig ligesådan.Fra Feminas Babystrikkebog - fra 1977! Ja ja ja,jeg har rester til flere huer end en baby kan få brug for:-)
  Og så fandt jeg da lige en forskel på nord og syddanskere.Ja ja,der er sikkert i tusindvis - men at se forelsket på et hundeskind!!!Det er grønlandsk - men I har jo heller ikke hundene inde i stuen året rundt som vi har.Så egentlig forstår jeg det godt - på en måde og ganske modvilligt.
  Send lige noget blå himmel.Her er der gråt og vådt,wadr!

  SvarSlet
 3. Hej dortheivalo
  du har lige uskyldigt været skyld i noget hjemve, men det kan du jo kun ta´ som et komplement for dine dejlige billeder

  venlig hilsen
  Josephine

  SvarSlet
 4. Her har himlen også været fantastisk... det er som om man ikke kan få nok, det er så livgivende at sidde og fange de varme solstråler under den blå himmel. Naturen her er dog ikke helt så FANTASTISK som hos dig.

  SvarSlet
 5. Åh, hvis jeg ikke selv boede her, ville jeg i disse dage også have hjemve..der er så dejligt og solen skinner og der er en tilpas temperatur og lige om lidt skal Jan ud og køre med "turister" på hundeslæde. Bare vent om 1½ måned, når alt tør og der er vådt, beskidt og småkoldt, så har jeg "hjemve" til Danmark, græsplæner og spirende planter..

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.